Temakveld, MetaResource, NLP

Virkelige historier om ekte resultater

27. mars 2019 | 0 kommentarer

Gratis temakveld med effekten av læring.
Få inspirasjon og læring av hverdagshistorier av mange slag.

Du kan overraskende raskt ta verktøy og teori i bruk, helt uavhengig av kompleksitet i individuelle utfordringer.

– Espen Erfjell, daglig leder, reklamebyrå, og deltaker på NLP Practitioner

Kjenn på følelsene når du møter ulike mennesker med ulike historier. 
Hør hvilke utfordringer de hadde, hvilke endringer de har opplevd og hvordan de bruker NLP i hverdagen.


VELKOMMEN TIL GRATIS TEMAKVELD

I LILLESTRØM TORSDAG 4. APRIL KL. 1730 – 2000
Påmelding her!

Kvelden overføres også online!
Meld deg på og bli med fra egen stue.

Du vil oppleve historier, fra de som nettopp har begynt lære NLP og allerede har opplevd resultater, de som bruker faget i hverdagen og i jobben, og de som er profesjonelle NLP coacher. 

Mye inspirasjon loves! 

MetaResource, Storgata 7, inngang fra Voldgata. Lett bevertning, herlig stemning. Gratis, hyggelig, lærerikt, inspirerende.

Disse kommer!

Mette Jørgensen har jobbet helt og fullt som coach siden hun ble sertifisert hos MetaResource i 2014.
Hun er holder foredragsholder, skriver blogg og vlogger ukentlig. Hun ønsker denne ettermiddagen å dele med oss hvordan hun har klart å gjøre det hun elsker å jobbe med til sitt levebrød og hvordan NLP har bidratt til at hun tør å gjøre og våge mer.
«Det er handling som skaper forvandling»  er en av hennes livsmottoer.

Maria Holand Tøsse (29) jobber som sanger, konferansier og coach. Hun ble DNCF sertifisert i 2018 etter endt utdannelse hos MetaResource og har bachelorgrad i journalistikk. En selvutviklings-entusiast!

Elisabeth Brochmann Refring er en engasjert Helse- og Velvære coach med fokus på helsebringende adferd som øker selvfølelse, tilfredshet og kreativitet. Hun har tyve års erfaring fra apotek og helserelatert arbeid og har bred kompetanse over mange helsetekniske felt. Videreutdannet seg innenfor coaching, stressmestring, hypnose, pusteteknikk og mindfulness. Elisabeth driver Hamsa AS i Son.

Frida Roos, NKP, coaching, MetaResource

Frida Roos (23) jobber som coach under sertifisering. Hun er kursholder og leies inn i prosjekter gjennom sitt eget firma BloomingU. Frida brenner for at mennesker skal få lov til å utvikle seg, ha god selvfølelse og være den beste utgaven av seg selv.

Marit Knutsen tok NLP Practitioner i 2017. Hun har hatt en fantastisk utvikling som du kan glede deg til å høre om. Fra rimelig redd til en blomstrende kvinne med en helt annet fremtidstro enn før. Det er lett å bli rørt av Marits historie.

Torbjørg Thim, MetaResource, NLP Coach, coaching

Torbjørg Kjærnes Thim ønsker å inspirere andre til å ta ansvar for sitt eget liv og sin egen situasjon slik at de kan finne den personen de ønsker å være uavhengig av situasjonen de er i. Hun er NLP coach og partner i MetaResource


Hva vil du lære på temakveld?


I Lillestrøm sentrum TORSDAG 4. APRIL KL. 1730 – 2000
Påmelding her!

Flue på veggen med direkte overføring online!
M

NLP er enkelt sagt læren om hjernen og kroppen. Naturlig menneskelig adferd satt i system, med en dyp forståelse slik at vi kan bruke det når vi trenger det og ikke bare når det skjer av seg selv.

Hos oss får du erfaringsbasert læring hvor øvelser er en viktig del i all vår undervisning. Du GJØR, og da lærer du. Og kan bruke det hver eneste dag i alle situasjoner. 
Strukturen i kommunikasjon, hva som skjer mellom hjerne og kropp, dialoger du har med deg selv og andre – det er utrolig mye spennende å lære i NLP. . 
Mennesker husker ikke alltid hva du har sagt men de husker definitivt hvordan du fikk dem til å føle seg …….

MetaResource er en av landets ledende innen mental trening. Kurs, utdanninger, coaching og prosesser. NLP er vårt fag; Kunnskapen om hvordan hjernen og kroppen fungerer.  

Lover deg en topp kveld hvor du får:

– kunnskap om mennesker (…inkludert deg selv)
– konkrete tips du kan ta med deg og bruke umiddelbart
– inspirasjon og løft
– en hyggelig kveld med god energi og gode historier

«Mennesker har alle de ressurser de trenger for å nå sine mål». Dette er en av forutsetningene i NLP, mental trening. Vi viser deg hvordan du kan forstå det og bruke det for deg selv, for familien, kollegaene og alle relasjonene dine.