MetaResource, NLP, hvorfor velge oss

Hvordan velge riktig kurs og utdanning i mental trening, coaching og ledelse

19. januar 2017 | Kommentarer er skrudd av for Hvordan velge riktig kurs og utdanning i mental trening, coaching og ledelse

Hvordan velge riktig kurs og utdanning, og hvorfor velge NLP hos MetaResource?

MetaResource AS har lang erfaring og gode resultater: Det er en av Norges største NLP-skoler med omfattende faglig innhold og høyt kvalifiserte trenere. Gjør deg opp din egen mening om hvorfor du også trygt kan velge denne skolen.

MetaResource ble grunnlagt i 2004 og drives av et dyktig team som sørger for at kvalitet og standard er noe av det beste du kan velge på markedet.

NLP er mental trening for alle

Mental trening kan brukes i alle livssituasjoner. NLP læres og brukes av mennesker som vil endre egen atferd, oppnå mål, forbedre kommunikasjon. NLP brukes som basis for å jobbe profesjonelt som coach og i mange stillinger der menneskekunnskap og kommunikasjon er viktig.
Hvor mye utdannelse du tar avhenger av ditt behov. Noen vil jobbe med egen indre dialog, verdier og mål, andre vil bli profesjonell coach. Du kan ta ett kurs eller bygge på til full sertifisering. Undersøk hva som passer best for deg.

Hvorfor skal du lære deg NLP?

Sertifiseringer med kvalitet

Studenter med sertifiseringer fra MetaResource AS får sertifikat utstedt fra The Society of NLP, signert av NLP-grunnlegger Dr. Richard Bandler, president i The Society of NLP John La Valle og Trine Åldstedt. Det vil si et sertifikat med høyest mulig internasjonal anerkjennelse, som også åpner dører for videre studier av NLP internasjonalt. MetaResource AS er også godkjent av og medlem i Den Norske CoachForening (DNCF). Sertifiserte coacher fra MetaResource AS kvalifiserer til DNCF-sertifisering. Coacutdannelsen hos MetaResource har personlig mentor på trinn 3 inkludert. Dett har en stor verdi og er med på å gjøre våre coacher svært kompetente.

Solid bakgrunn

Kristin (Kikki) Daly, Trine Åldstedt, Torbjørg Thim, MetaResource, mental trening, NLP, coaching, coachutdanning, mentale musklerMetaResource eies og drives av Torbjørg Thim og Kristin Daly. De har bred bakgrunn fra ulike felt innen næringliv og organisasjoner, og brenner for å hjelpe mennesker til vekst og utvikling.

Grunnlegger av MetaResource er Trine Åldstedt. Som eneste i Norge har Trine Åldstedt en æresgrad-tittel som Master Trainer of NLP, utstedt av NLP-skaper Dr. Richard Bandler. Hun er en av få på verdensbasis som jobber i hans assistentteam. Åldstedt er også blant Norges første profesjonelle coacher, Certified Hypnotherapist, samt forfatter av bestselgerboken “Alt sitter i hodet” og foredragsholder. Hun er en pionér innen NLP-faget og coaching i Norge, og har vært med i utviklingen av Norsk Bransjestandard for Coaching.
Trine er en del av trenerteamet på alle trinn i utdanningen.

 


Styrke og bredde

I tillegg til å undervise selv, har vi mange særdeles dyktige trenere med kompetanse fra mange ulike områder. Dette gir skolen styrke, bredde og kvalitet.

 

Samme hva du tror du er, er du alltid mye mer enn det.
-Trine Åldstedt

 

Alumni

Å velge å bli student hos MetaResource gir deg tilgang til et inkluderende miljø. En lukket Facebook-gruppe hvor du kan diskutere, spørre, få hjelp, jevnlige møter med ulike temaer, som oftest NLP-faglig hvor du kan øve deg på teknikker sammen med andre, og noen ganger temaer som hvordan du markedsfører deg, bygger nettverk osv.

Påbygging

Utover utdannelsen arrangerer vi relaterte kurs du kan velge til til videre utvikling. Disse varierer fra år til år. Noen er tilgjengelige bare for egne studenter, noen er tilgjengelig for alle med NLP-kunnskap. Fordypning i NLP, hypnose, profilerings- og rekrutteringsverktøy mm.

Coachpool


MetaResource, studenter, NLP, coach, NLP Practitioner
Som ferdig sertfisert NLP Coach kan du bli en del av Metaresource coachpool og vil få coachingkunder som henvender seg. Slike henvendelser kommer mange ganger i uken. Geografisk tilgjengelighet, spesialisering og andre faktorer avgjør hvem som får henvendelsen. Kontakt oss for mer informasjon. 

Har du en intensjon og en stort ønske om å hjelpe andre, eller vil du forsterke ditt nåværende arbeid med mental vekst og kommunikasjon? Les om hva som trengs for å bli coach.

 

Her kan du velge

Kurs og studier – mange valg og tilbud!
Du kan også være interessert i å finne 7 grunner til hvorfor NLP vil utvikle deg.

Verdier i MetaResource

Tydelig, ærlig, raus, bevegelse.
Vi lever verdiene våre. Hver dag, hver kollega, hver deltaker, hver besøkende.

 

Velkommen til MetaResource. Vi gleder oss til å bli kjent med deg.

 

Blogglistenhits