Velkommen til vår verden. Sammen gjør vi den bedre

NLP er unikt. Det finnes ingenting i nærheten. NLP kan like greit hete “mennesket”.  NLP er mennesket satt i system. Det er en brukermanual på hvordan kroppen og hjernen fungerer, og gir revolusjonerende valgmuligheter for hvem vi er og hvordan vi har det.

Velkommen til vår verden. 

Historien, visjonen og menneskene

Selskapet ble stiftet 20. juli 2004 av Trine Åldstedt. Hun har lang erfaring og fartstid innen NLP, hypnose og coaching, og er blant landets første profesjonelle coacher.
1. mai 2018 ble selskapet overdratt til Kristin (Kikki) Daly og Torbjørg Thim, som driver det videre med samme visjoner og innhold!

Fram til 2006 fantes det verken en norsk eller internasjonal standard for coaching. Norge er et foregangsland i verden med å skape retningslinjer og krav til kompetanse innen coaching da de ledende aktørene i bransjen, sammen med Standard Norge, tok tak. Trine Åldstedt var med å utvikle Norsk Bransjestandard for Coaching, og er en av Norges første profesjonelle coacher.

Med utgangspunkt i et solid forankret verdigrunnlag og menneskesyn, skal MetaResource AS være med å utvikle mennesker gjennom kurs, utdanninger, og coaching.

Studenter med sertifiseringer innen NLP fra MetaResource får sertifikat utstedt fra The Society of NLP, signert av Dr. Richard Bandler, president i The Society of NLP John La Valle og Trine Åldstedt. Det betyr et sertifikat med høyest mulige internasjonale anerkjennelse, som kan åpne dører for videre studier av NLP internasjonalt. MetaResource AS er også godkjent av og medlem i Den Norske Coach Forening og sertifiserte coacher fra MetaResource AS kvalifiserer til medlemskap der.