Gro Eide, NLP Coach, Trine Åldstedt, MetaResource, NLP coach

Du er så uendelig mye mer enn du tror du er

30. januar 2017 | 0 kommentarer

Gro Eide, profesjonell NLP Coach med utdanning fra MetaResource.

I november 2013 var Gro ferdig med undervisningen for NLP Coachutdanning. Vi spurte om hvordan utdanningen var.
Se video nederst i artikkelen.

Du er nå straks ferdig med coachutdannelsen. Hva har det gitt deg?

Gro Eide_NLP Coach_MetaResourceDen har gitt meg innsikt i kropp og hode gjennom et fantastisk system, og lært meg at jeg er så uendelig mye mer enn hva jeg trodde jeg var! 

NLP Coach er en profesjonsutdanning. Hvordan vil du bruke den fremover?


Jeg skal bruke den i alle typer coachsammenhenger, direkte en-til-en, og i gruppecoaching som jeg gjør i dag. Jeg skal også bruke utdannelsen i samtaler med mennesker ved å ha en coachende tilnærming som betyr å få frem det beste i den du prater med.

Hva var grunnen til at du valgte denne utdannelsen? 

Det var rett og slett fordi jeg hadde hørt om Trine Åldstedt, hun er den aller beste på området, og jeg vil lære av de beste.

Hva likte du best?

Jeg likte ingenting spesielt best, jeg er ikke sånn at jeg velger ut en ting. Jeg tar erfaringene gjennom livet og tar dem med meg, og lærer litt av det ene og litt av det andre. Men jeg liker veldig godt at det er mange gode og dyktige trenere som underviser i NLP-systemet og som har hver sin unike måte å formidle stoffet på. Det digger jeg.

Det er noen år siden Gro fullførte utdannelsen. Hva skjedde etterpå?

Først gjorde hun ferdig praksistimene og ble sertfifisert NLP Coach fra MetaResource og The Society of NLP- Dr. Richard Bandler.
Deretter sertifiserte hun seg som DNCF-coach (Den Norske CoachForening).
Gro er en del av coachpoolen hos MetaResource. Når du henvender deg til MetaResource og trenger en coach, er hun en av de vi kan sette deg i kontakt med. MetaResource vurderer alltid kundens behov/tema, geografisk tilhørighet m.m. når vi setter kunde i kontakt med coach.

Vil du bli coach eller trenger du en coach?

> Ta en prat med oss nå, så får du svar på hva NLP kan bety for deg!
> Ring 40437000 eller send e-post. Vi snakkes!

Finn ut mer – enten du vil lære det eller trenger det

Her ser du hele intervjuet med NLP Coach Gro Eide

hits