Gro Eide, NLP Coach, Trine Åldstedt, MetaResource, NLP coach

Du er så uendelig mye mer enn du tror du er

30. januar 2017 | 0 kommentarer

Gro Eide, profesjonell NLP Coach med utdanning fra MetaResource.

I november 2013 var Gro ferdig med undervisningen for NLP Coachstudiet. Dette innsiktsfulle intervjuet er tatt siste dagen på skolen.
Se video nederst i artikkelen.

Du er nå straks ferdig med coachutdannelsen. Hva har det gitt deg?

Gro Eide_NLP Coach_MetaResourceDen har gitt meg innsikt i kropp og hode i et mye bedre system, og det betyr at jeg vet at jeg er så uendelig mye mer enn hva jeg trodde jeg var!
For jeg har så mye ressurser i meg. Det har vi alle vi menneskene, hver og en av oss, som bidrar til at vi kan nå akkurat de målene vi vil.

NLP Coach er en profesjonsutdanning. Hvordan vil du bruke den fremover?

Jeg skal bruke den i coachsammenheng, direkte en-til-en, i gruppecoaching som jeg gjør i dag. Gruppecoacing er gjerne å fasilitere en prosess med mange mennesker i et team. Jeg skal også bruke utdannelsen i form av samtaler med mennesker ved å ha en coachende tilnærming som betyr å få frem det beste i den du prater med.

 

Hva var grunnen til at du valgte denne utdannelsen? 

Det var rett og slett fordi jeg hadde hørt om Trine Åldstedt, hun er den aller beste på området, og jeg vil lære av de beste.

Hva likte du best?

Jeg likte ingenting spesielt best, jeg er ikke sånn at jeg velger ut en ting. Jeg tar erfaringene gjennom livet og tar dem med meg, og lærer litt av det ene og litt av det andre. Men jeg liker veldig godt at det er veldig mange gode ressurser som er dyktige, som kommer inn i NLP-systemet når vi er under utdanning og lærer oss ting fra forskjellige innfallsvinkler. Det digger jeg.

Dette er snart 3 år siden. Hva har skjedd siden?

Først gjorde hun ferdig praksistimene og ble sertfifisert NLP Coach fra MetaResource og The Society of NLP- Dr. Richard Bandler.
Deretter sertifiserte hun seg også som DNCF-coach (Den Norske CoachForening)
Gro er en del av coachpoolen hos MetaResource. Når du henvender deg til MetaResource og trenger en coach, er Gro en av de vi kan sette deg i kontakt med. MetaResource vurderer alltid kundens behovsområde, geografi m.m. når vi setter kunde i kontakt med coach.

 

Vil du bli coach eller trenger du en coach?

> Ta en prat med oss med det samme, så får du svar på hva NLP kan bety for deg!
> Ring 40437000 eller send e-post. Vi snakkes!

 

Finn ut mer – enten du vil lære det eller trenger det

Her ser du hele intervjuet med NLP Coach Gro Eide

Blogglistenhits