Følg drømmen din, Tone Løwe, NLP, MetaResource

Da jeg turde å følge drømmen

12. september 2016 | Kommentarer er skrudd av for Da jeg turde å følge drømmen

Da jeg turde å følge drømmen. Det var et mål til meg selv som 50-åring, sier NLP Coach og trener Tone Løwe. Hun er mye mer enn det også. 

fulgte drømmen, på scenen, Tone Løwe, NLP, MetaResourceJeg tror det er viktig at mennesker drømmer og bruker drømmen som utgangspunkt for mål de setter seg og jobber for å nå. I den sammenheng har de fleste av mine kunder blitt utfordret nettopp på hva de drømmer om. De fleste svarer at de ikke vet, at de ikke har noen litt saftige drømmer. Samtidig kjente jeg at jeg selv bar på noen drømmer jeg hadde pakket godt inn. Jeg tenkte at når jeg skal jobbe som coach og trener er det smart av meg å gå foran. Så jeg utfordret meg selv på en drøm jeg hadde båret på veldig lenge – det å innta scenen.

Femti, frekk og freidig

Jeg bestemte meg for å invitere folk til en forestilling da jeg fylte femti år – for jeg ville leve opp til å være femti, frekk og freidig. Jeg bestemte meg raskt for at jeg skulle synge for det var det skumleste jeg kunne gjøre på en scene. Og så ville jeg danse for det er noe av det aller artigste jeg gjør uansett hvor jeg er. Og jeg ville dele historien om min utvikling fra å være en munter melankoliker til å bli en livsnyter:  Hvilke grep jeg hadde tatt i livet mitt for å bringe lys og glede inn. Drømmen skulle bli virkelighet!

Heiagjeng og pinlighet

Prosjektet mitt hadde mange fasetter. En ting var å oppfylle en drøm. Et annet minst like viktig moment var å tørre å fortelle omgivelsene mine at scenen var min drøm, og ikke minst klare å møte og håndtere motstanden fra de som ikke syntes dette var noen god idé.
Jeg opplevde å møte mange støttespillere! Det var mange som heiet på meg og prosjektet mitt, noe som varmet den gangen og som fortsatt varmer i dag. Og selvsagt traff jeg også på folk som åpenbart syntes det hele var ubehagelig pinlig, og det var helt greit. Jeg var trygg i den jeg er, og det jeg gjorde.

Valg på øverste hylle

Min kjære mann laget en melodi jeg kunne klare til sangen min: Jeg gir faen. SÅ var det dansepartner. Jeg hadde gjennom min utdanning på MetaResource gjentatte ganger blitt oppfordret til å velge på øverste hylle: Når jeg skulle finne meg dansepartner, falt valget på Glenn Jørgen Sandaker fra Skal vi danse. Han var sporty og stilte opp.

Drømmen ble en heftig erfaring

 

Det var en stor dag 7. juni 2014. Da åpnet jeg showet i spagaten for virkelig å markere en frekk og freidig og fleksibel femti-åring med et lydhørt og herlig publikum i salen. Og jeg ble en heftig erfaring rikere: Selv den drømmen som virker så svimlende voldsom at jeg blir litt pinlig berørt av å tenke på den i tillegg til å bli både kvalm og skjelven av tanken… Det er absolutt mulig å gjennomføre dem. Det krever mot og arbeid. Nå som jeg har inntatt scenen, grubler jeg litt på hva mitt neste svimlende prosjekt skal bli.

For det er befriende og herlig å tørre å leve ut drømmen.

Tusen takk for historien. Tone Løwe!

Har du drømmer du vil oppnå?
Det er ditt liv, og bare du kan GJØRE noe med det.  Begynn som Tone gjorde, med NLP Practitioner.
Eller bare ta kontakt med oss for å høre hva som passer for din utvikling. Ring oss på 4043 7000.

Blogglistenhits