Richard Bandler, Trine Åldstedt, utnevnt Master Trainer

Trine Åldstedt utnevnt som Licensed Master Trainer of NLP – Dr. Richard Bandler

7. november 2017 | 0 kommentarer

Dr. Richard Bandler er en av to grunnlegger av NLP. Han er dedikert til Human excellence, har utviklet NHR – Neuro Hypnotic Repatterning, DHE – Design Human Engineering, MindSpa, Mind Fit, gitt ut et 20 talls bøker og enda flere CDer og DVDer. Han har hjulpet millioner av mennesker verden over. Han regnes som verdens dyktigste hypnotisør, omtales som en vår tids store nålevende, og sammenlignes med navn som Leonardo Da Vinci.

Det finnes fire grader innen NLP:
NLP Practitioner
NLP Master Practitioner
NLP Trainer
NLP Master Trainer

De tre første er sertifiseringer hvor en får sertifikat og lisens ved gjennomført og bestått forløp.

Sistnevnte utnevnes kun av NLP grunnlegger Dr. Richard Bandler og gis til NLP trenere som gjennom år har vist til utpregede resultater i sitt arbeid, samt er med og bidrar til videre utvikling av NLP som fagfelt.

Det finnes et lite knippe Licensed Master Trainers of NLP i verden.
6. mars 2011 fikk Trine Åldstedt tittelen!

Det betyr at Norge ettertrykkelig er satt på kartet internasjonalt og at vi har nær tilgang på unik kompetanse om mennesket, hjernen og hvordan skape et godt liv med ønskede resultater.
Trine Åldstedt er grunnlegger av MetaResource AS, et internasjonalt og nasjonalt anerkjent kompetansesenter ledende innen NLP, coahcing og hypnose. Forfatter av NLP boken ”Alt sitter i hodet”, utgitt på Kagge forlag og har også utgitt flere CD’er med hypnose og guidede meditasjoner. Hun har vært ekspert i flere magasiner, vært mye i media og inngått som en del av Kamilles ekspertpanel siden 2010. Hun er en av få NLP trenere i verden plukket ut til å assistere NLP grunnlegger Dr. Richard Bandler og hans medtrener John La Valle og har jobbet på deres treninger rundt om i verden i flere år.

Les mer om Trine Åldstedt og MetaResource