NLP Practitioner, referanser, MetaResource, NLP, Trine Åldstedt, totalrenovert toppetasjen

Toppetasjen er totalrenovert med ny innredning

21. mars 2017 | 0 kommentarer

Stilleste gutten i klassen

Hallbjørn Leirvik er en sindig forretningsmann fra Ulsteinvik. Han har gått på NLP Practitioner hos MetaResource, og vi har fått lov til å dele hans hilsen til sine medstudenter etter avslutningen – med toppetasjen totalrenovert.

«NLP Practitioner var for meg en fantastisk reise og vendepunkt denne høsten. Jeg er en av de på kurset som har vært minst meddelsom i undervisningen. Jeg har heller ikke brukt titalls timer på lekselesing mellom samlingene. Likevel så kjente jeg allerede etter første samling at dette kom til å svare til mine forventninger. De neste tre samlingene bekreftet dette.
Jeg nevnte til Linda (trener) i forbifarten på en av de første modulene at hodet var helt fullt og at jeg ikke husket hva vi hadde lært når kvelden kom, hun ga meg da de forløsende ordene:

Du kan sortere ut og ta inn det som betyr noe for deg

Det var den setningen jeg trengte. Toppetasjen kjennes nå totalrenovert med ny innredning – energien er på plass igjen.

Takk

MetaResource stidoer og kurs oversiktTakk igjen til alle på MetaResource, dere er helt unike – Og ikke minst takk til alle dere klassevenninner og kamerater på kurset, det må ikke bli for lenge til vi møtes igjen. «Slike folk vekse ikkje på tre»

Så må jeg nevne noe til slutt: Det blå arket med personlige hilsener fra alle dere rørte meg til tårer når jeg kom hjem i går kveld. Dette er et verdipapir som ikke kan kjøpes for penger, jeg skal ta godt vare på dette lykkeankeret slik at jeg alltid vet hvor jeg finner det. Om det skulle komme en og annen grå dag….»

– Hallbjørn Leirvik

Studievenner for toppetasjen

Christian Hovland, NLP Practitioner, MetaResource, NLP, Trine ÅldstedtChristian Hovland gikk sammen med Hallbjørn. Han har som mål å utdanne seg til NLP Coach og går i skrivende stund på NLP Master Practitioner.
Lektor og inspirator.

Jeg er i dag mer selvsikker, målrettet og mentalt sterkere enn tidligere. Forståelsen min av mennesker og hvordan våre tanker former våre omgivelser har blitt kraftig utdypet og forbedret. De praktiske verktøyene jeg har fått gir meg trygghet i at min kompetanse og mine ferdigheter kan brukes for å gjøre en reell endring i mitt liv og mine omgivelser.

 

 

Ronny Eidsvik_NLP Practitioner, idrett og NLP, familie , hverdagRonny Eidsvik gikk også i denne klassen. Han jobber med salg og rekruttering og er hovedinstruktør i en taekwon-do-klubb.
Idrett og NLP er en uslåelig kombinasjon. 

Jeg fikk mye mer enn jeg forventet. Det å forstå mennesket i HVORDAN og HVORFOR er helt fantastisk! Jeg fikk en oppvåkning og bevissthet i forhold til min egen adferd og mine tanker.

 

 

NLP Practitoner
Erfaringer fra andre studenter

Kontakt oss for informasjon om studier, kurs, coaching, forerag eller bedriftsprosesser.