Tips til hvordan få råd til kurset_MetaResource

Tips til hvordan du får råd til kurset!

28. september 2017 | 0 kommentarer

«Jeg har veldig lyst til å studere NLP, men har ikke råd». Mange ber oss om tips, og her har vi samlet erfaringer og ideer!

Kurset du har lest eller hørt om og bestemt deg for at du ønsker for å nå DET målet, utvikle deg som leder, endre DEN vanen, kommunisere bedre med alle rundt deg, forbedre den relasjonen, finne drømmejobben, få et krystallklart forhold til dine egne verdier og valg.
NLP Practitioner koster kr 37.500. Men få har det beløpet liggende i baklomma.

Studentene kommer fra alle slags bakgrunner, og vi spurte noen av dem hvordan de finansierte kurset.

Deler av hele studiet ble dekket av fagforening, som så på det som kompetanseheving. Det finnes løsninger når man leter etter de. – Ann Lena Withbro

Jeg trengte videreutvikling og det å ta ut mitt beste potensial som både leder og menneske. Jeg søkte om å få dekket denne utdannelsen fra arbeidsgiveren min – siden denne har en direkte og positiv effekt på mine resultater på arbeidsplassen. Fikk også permisjon med lønn for å gjennomføre kurset. – Ibrar Malik

Vil du ha konkrete tips til formuleringer du kan bruke overfor din arbeidsgiver eller organisasjon? Ta kontakt, vi kan sende deg noen!

Spare

Tips til hvordan få råd til kurset_kaffe_sparingHvis du kjøper kaffe i farta hver dag, hvis du alltid tar deg råd til den flotte konjakken på tax-free, hvis du handler klær på salg som du egentlig ikke trenger, hvis du må ha ny vinterjakke hver sesong fordi det er ny mote, hvis …
Hvis du sparer alle de beløpene, NÅR vil du melde deg på da?

Billig ferie og vips sparte jeg masse penger som kunne brukes på prac’n. I tillegg sparte jeg litt ekstra fra 3 månedslønner. – Hege Johnsen


Jeg brukte penger som jeg hadde spart opp over lengre tid. Vel verdt investeringen! – Christian Hovland


Jeg ønsket meg pengegaver da jeg fylte rundt år, og til jul. Det løste seg og jeg har ikke angret et sekund.  Hurra for NLP! – Solfrid Nilsen

Hvis du låner kr 37.500 av noen som har, eller fra din egen sparekonto, og betaler ned kr 3125 i måneden så tar det ett år.
Eller omvendt – hvis du sparer kr 3125 i måneden så kan du starte om ett år.

«Jeg har ikke råd NÅ». Betyr det at du aldri får råd eller at du kan gjøre noen grep for å få råd senere?

Omprioritering

Hvordan få råd til kurset_MetaResourceVisste du at folk flest bruker mye mer tid og penger på å planlegge neste ferie enn de gjør på å planlegge livet?

– Hva om du dropper høstferien eller tar en billigere sommerferie?
– Hva om du beholder iPhone’n din ett år til?
– Hva om du venter ett år med å pusse opp stua?
– Hva om du bruker skiutstyret en sesong til?

 

Jeg hadde sett meg ut et dyrt, flott kjøkken da jeg skulle pusse opp. Jeg valgte et rimeligere kjøkken og fikk råd til både kjøkken og studium! Jeg mener at studiet får enda større betydning fordi mange av oss har forsaket noe for å gå her. Og det er SÅ verdt det!  – Inger Teigland, Trondheim

 

Jeg nådde punktet, “Nå er det nok!” og meldte meg på etter Trines webinar. Der og da tenkte jeg at, økonomisk, MÅ det bare ordne seg! Det gjorde det; Jeg fikk tilbake på skatten og har omprioritert. Dette ble et valg og et vendepunkt i livet som ikke kan måles i penger.. – Marit Knutsen


Hva mer?

Hvordan få råd til kurset, NLP, MetaResourceKan du selge ting du ikke trenger lenger?
Sportsutstyr, barnevogner som ikke er i bruk, dressen som er for liten, skoene som nesten ikke er brukt, den dyre veska som var et impulskjøp, dataspill, kunst.
Det er både lett og smart å selge brukte ting i dag. Det finnes massevis av Facebookgrupper, i tillegg til Finn og ulike apper.

Dette er tips til deg som har bestemt deg for å finne en løsning så du kan studere NLP. Vi er alle ulike. Håper du har fått noen ideer til hvordan du kan finne noe som passer for deg.

 

Noen ganger trenger vi klare tanker og motivasjon for å ta en god beslutning.
Få med deg dette webinaret om beslutninger med Trine Åldstedt. Knallbra!

Vil du å snakke med oss om økonomi, innhold, fremtid, resultater?
Ta kontakt med oss. Chat på Facebooksiden eller chat på hjemmesiden.
e-post: post@metaresource.no
Telefon 40437000