Trine Åldstedt med Christine Otterstad og Maria_MetaResource_NLP_mental trening

Temakveld og LIVE intervju med spennende gjest!

18. oktober 2017 | 0 kommentarer

Intervjuet er avsluttet og vil bli gjort tilgjengelig i opptak!

Mandag 23. oktober inviterer vi deg til en unik mulighet.

Du får møte en stjerne som har noe unikt å lære bort, og være med under live intervju. Du får møte gjesten og anledning til å hente inspirasjon og læring i unike rammer.
Å være tilstede under et slikt intervju gir en egen energi og opplevelse, og vi åpner for et lite publikum. Begrenset med plasser!

Har du en ungdom det er vanskelig å få med seg ut, eller å lese en bok du foreslår? Plant dem i sofa’n og følg med live-sendingen!

Gjesten 23. oktober er Christine Otterstad!

Hun og datteren Maria har akkurat gitt ut en bok på Cappelen Damm forlag:
”Historien om Maria – en bok om å gi barn og ungdom mental styrke”.

Vi møter Maria som er født med sterk angst, og får ta del i veien fra en sterkt begrenset og krevende hverdag, via en rekke tiltak og forsøk, fram til Maria i dag er en klok, erfaren og inspirerende ung dame. Underveis utdannet Christine seg til coach og lærte seg mental trening på et nivå som gjorde forskjellen.

Trine Åldstedt intervjuer

Trine og Christine snakker om hennes strategier for å komme seg gjennom og mestre den overveldende situasjonen det er når en datter har det så vondt, men samtidig MÅ ut og møte livet. Hvor hentet hun styrken fra, hva tror hun på og sier til seg selv, hva ledet henne gjennom de vanskeligste tidene. Etter hvert kommer også Maria med og du vil få ta del i deres viktige og inspirerende historie fra scenen.

Christine Otterstad, Trine aldstedt, historien om maria_ledestjernenEtter at intervjuet er ferdig, vil det det bli boksalg og signering av bøker. Du vil også få anledning til å hilse på Christine og Maria og muligens stille noen spørsmål.

Å være med i en direktesending som dette, er en helt egen nerve. I tillegg streames intervjuet live for alle som ikke får plass, eller befinner seg for langt unna.

I MetaResource tror vi på å hjelpe andre, og på temakveldene bidrar alle med et valgfritt beløp. Vi viderefører denne givende tradisjonen på Ledestjerne-intervjuene. Ditt bidrag går til et stipend som gir NLP-utdannelse til ildsjeler. Les om stipendet her.

 

HER er et annet hett tips: Temakveld med Kathrine Aspaas 29. november. Hun snakker om sin nye bok Gåsehudeffekten.
Sikre deg plass 29. november også!