Temakveld Trondheim 13 desember 2017 MetaResource, Tone Løwe

Temakveld: La 2018 bli mulighetenes år!

27. november 2017 | 0 kommentarer

Opplever du at tiden går og de planene du hadde for 2017 ikke ble helt sånn du hadde tenkt? Lurer du på hva som egentlig skjedde og som gjorde sitt til at alle planene du la for dette året ikke har blitt gjennomført?

Kanskje er du en av de som sier til deg selv “Neste år skal jeg endre på dette. Neste år skal jeg bare gjøre det som er høyst nødvendig og jeg skal la være å henge meg opp i hva alle andre mener om hva jeg gjør og ikke gjør.” Allikevel så opplever du gang på gang at du brått står midt oppe i kaoset og hører deg selv kjefte på partneren din eller barna dine.

Om du kjenner deg igjen i noe av dette så vil vi anbefale deg å
komme på temakveld 13 desember.

Tone og Katrine gir deg verktøy og læring du kan ta med deg inn i jula og det nye året.

Påmelding 13. desember

Adferd og vaner sitter i hodet og kan gjøres noe med. Og mye ER virkelig enkelt og raskt å få endret..

Hos oss får du erfaringsbasert læring hvor øvelser er en viktig del i all vår undervisning. Du GJØR, og da lærer du. Og kan bruke det hver eneste dag i alle situasjoner.

Strukturen i kommunikasjon, hva som skjer mellom hjerne og kropp, dialoger du har med deg selv og andre – det er utrolig mye spennende å lære i NLP.

Jul, temakveld metaResource, Trine Åldstedt, NLP, Hvor og når

Tid: Onsdag 13. desember 2017 kl 17.00-20.00.
Sted: MetaResource, Sirkus Shopping, 3 etasje, Falkenborgveien 1 i Trondheim.

Rimelig parkering i underetasjen.

Busser fra flyplassen og fra byen stopper rett utenfor. Ta heisen opp i 3. etasje.

Dørene åpner kl 17.00. Programmet varer fra 17.30 – 20.00. Enkel bevertning.

Kom og snakk med oss og bli inspirert!

Påmelding 13. desember

Tone Løwe er opptatt av at du som menneske tar ansvar for ditt eget liv, dine tankemønstre, din kommunikasjon og din atferd. Hun er opptatt av at det skal være like naturlig å trene tanker og følelser som det er å bedrive fysisk trening.Tones drøm er at flest mulig mennesker kan gå rundt å være glade helt uten grunn og på den måten utvikle samfunnet til å bli rausere, gladere og med fokus på det gode vi har i livet. Hun er utdannet NLP Coach med MetaResource og jobber også som NLP Trener på MetaResource.

 

 

Katrine Kavli Smith brenner for å hjelpe mennesker med å finne sin mening med livet. Hennes lidenskap for menneskelig utvikling og vekst gjorde at hun fullførte en mastergrad i organisasjonspsykologi og deretter forfulgte drømmen om en sertifisering som NLP Coach. Katrine er nå i gang med siste semester av NLP Coach utdanningen ved MetaResource.  Som NLP Coach ønsker hun å støtte og bistå mennesker med å overkomme egne utfordringer og nå sine mål slik at de kan leve det livet de drømmer om.

LagreLagre