Hvem får stipend til utdanning hos MetaResource?

18. mars 2017 | 1 kommentarer

Sammen har vi skapt en unik mulighet. Et stipend som er et spleiselag mellom oss, bidrag fra deltakere på temakvelder, samt noen større enkeltgaver.

OBS! Stipendiat velges torsdag 25. januar. Studieplass i Lillestrøm 1 februar eller Trondheim 8. februar.
En ekstra åpning i søknadsfristen til midnatt 24. januar 2018!

Nå kan du hjelpe oss med å løfte en som vil løfte andre.

Vi håper du vil hjelpe oss å hjelpe!

NLP studier MetaResourceTrine Åldstedt har tatt initiativ til stipendet og sier: Menneskekunnskap er en kritisk nøkkel til yrkeslivet, samfunnsutvikling, vekst og sikring av den enkelte. Livet er krevende generelt og nå til dags, står vi i enorme endringer med ukjente konsekvenser. I økonomien, arbeidslivet, kommunikasjonsformer og måten vi organiserer samfunnet på. 

Verden går videre i et forrykende tempo, og vi forholder oss til reaksjoner i oss selv og andre mennesker hele tiden. Vi trenger å være fleksible og møte endringene på en god måte, de er der og vi kommer ikke unna. Men mennesket foretrekker det gjenkjennbare, og sterke følelser som usikkerhet, uro og frykt trigges og hemmer oss.

Hvordan skal vi greie det? Menneskekompetanse er den avgjørende nøkkelen nå! For å få til nyskapning og finne løsninger som fungerer, må vi lære oss mental og følelsesmessig mestring. Dette er er vår spesialkompetanse:

Hvordan kommunisere
Hvordan sette mål og nå dem
Hvordan skape motivasjon
Hvordan bygge mental mestring
Hvordan håndtere sterke negative følelser
Hvordan gjennomføre
Hvordan utvikle og bygge, være seg i næringsliv eller privatliv

 

Jeg brenner for å utvikle mennesker, og NLP har gitt meg de beste verktøyene.
                                                                      – Ibrar Malik, restaurantsjef McDonalds

Stipend, hva og hvem

Dette stipend er satt opp i fellesskap med MetaResource-deltakere for å gi avgjørende læring, inspirasjon og utvikling videre.
Stipendet går til en studieplass på NLP Practitioner. Det vi mener er beste du kan gjøre innen selvutvikling og ledelse.

Hva er NLP, stipend, MetaResource, NLP, Trine ÅldstedtHvorfor NLP?
NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering og er enkelt sagt læren om mennesket, hvordan hjernen og kroppen fungerer sammen.

Les her om HVA ER NLP

La deg inspirere av noen som har brukt NLP til å gjøre endringer i eget og andres liv. Dette er bare noen av mange sterke resultater av NLP:

Christian
er utdannet lektor og sier han har blitt mer selvsikker, målrettet og mentalt sterkere.
Øyvind ble kåret til årets helseleder i 2014, og legger ikke skjul på at NLP og hans utdannelse fra MetaResource har gjort ham til en bedre leder.

Tonje var en stressa småbarnsmor som med NLP fikset hverdagen og nå er profesjonell NLP coach.
Ibrar som bruker NLP til å lede seg selv og sine ansatte i restauranten han driver.  

Linn ble kvitt angst med trening og coaching, blir nå NLP coach selv.

Jeg trengte hjelp selv, og ønsket mitt for fremtiden var å kunne hjelpe andre mennesker.
                                                                      – Tonje Kristine Kvifte

Enda mer!

Fra temakvelder samles inntekter til stipend. Helt til vi når studieavgiften på 37.500,-. DA dobler MetaResource summen og TO deltakere inviteres inn i vårt studie.
En plass går til person som spesielt fortjener det. Vedkommende anbefales av andre på grunn av særlig personlige egenskaper og innsats, og søknad til stipend kommer via en venn, kollega eller familie. Kjenner du noen du har lyst til å løfte fordi de løfter andre?

En plass går til en strategisk kompetent person, som er i posisjon til å gjøre en forlenget forskjell gjennom kompetansen de får. Denne personen søker selv. Vis oss hvem du er!

 

Dette er et samfunnsansvar fra oss i MetaResource, en måte å bidra til vekst og utvikling i samfunnet, og å gi tilbake på. Det aller viktigste er mennesket. Hva vi gjør og hvordan. I alt vi gjør og i alt vi er, er mennesket.
– Trine Åldstedt

 

Søkekriterer for stipend

– Send en kort vidoesnutt på maks fire minutter.
– Snakk om hvorfor akkurat DEN du anbefaler, eller DEG som strategisk kompetent person er riktig til å får studiet.
– Gjør det enkelt, bruk gjerne mobilen. Det er innholdet som teller, vis oss hvem de/du er og hva de/du brenner for.

Stipend, søknad, MetaResource, NLP Practitioner
OBS! Stipendiat velges torsdag 25. januar. Studieplass i Lillestrøm 1 februar eller Trondheim 8. februar.
En ekstra åpning i søknadsfristen til midnatt 24. januar 2018!  

Send også informasjon om hvem søkeren er, hva de/du brenner for og referanser fra noen som kjenner ham/henne/deg og det de/du står for.
Hvorfor skal vedkommende eller du vinne?

Hvordan vil de/du gjøre en forskjell med det de/du får, og å bringe dette videre selv?

Alle bidrag sendes MetaResource. Du kan sende til post@metaresource.no . Mange videoer vil være for store som vedlegg for e-post. Bruk gjerne gratisverktøyet www.wetransfer.com for overføring. Enkelt og greit å bruke.

 

 

 

Stipend, hjelpende hånd, NLp Practitioner, MetaResource. NLP, Trine ÅldstedtDet er et avgjørende kriterium at de som vinner også er med oss og bidrar til å gjøre verden og samfunnet til et bedre sted.

Den beste løsningen vinner. 

Alle bidrag kan bli publisert i alle våre kanaler, og vi vil følge vinnerne gjennom prosessen, med intervjuer, bilder og referanser som vinneren dokumenterer underveis. Vi vil at arbeidet vinneren vil gjøre for selv å bidra til en bedre verden skal være synlig. Vi ønsker å løfte sammen, og bringe mer kunnskap til torgs. Akkurat som vi tror på, liker og vil det skal være.

“Pay it forward” i praksis!
Mottaker av stipendet får et diplom med navnene til alle som har vært med å bidra.

Vi vet det finnes mange ildsjeler rundt oss. Hjelp oss å finne dem, vær så snill å dele denne saken.
Tusen takk!

“Pay it forward” får du også med TrineLive. Gratis direktesendt coaching hver uke på Facebook.

Gjennom LIVE coachingen skapes en folkebevegelse av folk som får hjelp. Fra kvalitets inspirasjon og læring, får de hjelp til utvikling, vekst og endring. Kan du være snill å hjelpe? Vi trenger å nå ut til flere. Tusen takk for at du framsnakker, forteller om LIVE’n og anbefaler andre å sjekke ut. Og tusen takk for at du også deler, kommenterer og er med på www.TrineLive.no

 

Comment (1)