Anerkjente sertifiseringer er et kvalitetsstempel av betydning når utdannelsen din betyr noe i videre arbeid.

Som ferdig utdannet og sertifisert NLP Coach fra MetaResource kan du titulere deg som Licensed NLP Coach fra The Society of NLP – Dr. Richard Bandler. Det er en internasjonal og beskyttet tittel som coach. MetaResource er de eneste i Norge som tilbyr denne sertifiseringen.

MetaResource er godkjent av og medlem i Den Norske Coach Forening, og sertifiserte coacher fra MetaResource AS kvalifiserer til medlemskap der.

Vår coachutdanning følger standarden og kravene i Norsk bransjestandard for coaching .

Studenter med sertifiseringer innen NLP og coaching fra MetaResource, får sertifikater utstedt fra The Society of NLP, signert av Dr. Richard Bandler, president i The Society of NLP John La Valle og Licensed Master Trainer of NLP Trine Åldstedt. Det er et diplom med legal sertifisering av høyest mulige internasjonale anerkjennelse på fagfeltet, som også åpner dører for videre studier av NLP internasjonalt.

 

Våre NLP- og Coachutdanninger

NLP og coachstudier egner seg for deg som vil ta ledelsen i livet – personlig, profesjonelt, i relasjoner og i hverdagen. Det er for deg som vil ha mental og følelsesmessig mestring både i utfordringer og muligheter. Det er for deg som ønsker en kvalifisert og solid fagutdanning innen coaching. 

Gjennom studiene får du grunnleggende kompetanse i mennesket, med kommunikasjon og hvordan kroppen og hjernen fungerer hvordan vi skaper vår virkelighet, vaner og mønster. Du lærer metoder og teknikker som vil hjelpe deg å forstå og forvalte egne ressurser. Du vil rydde opp i mindre enn hensiktsmessige mønster, tankesett og vaner. Studiet er lagt opp sånn at du underveis integrerer nye mønster og tankesett, som støtter deg og lar deg bli en livsglad, sterk, klartenkt og fokusert versjon av deg selv. Studiene hjelper deg å gjøre de positive valgene du trenger, uavhengig av livsområde. 

Godkjent institutt

MetaResource er godkjent institutt av The Society of NLP – Dr. Richard Bandler, altså selve grunnleggeren av NLP. Det betyr at våre studier er kvalitetssikret og godkjent av ham, at våre trenere til enhver tid må holde seg faglig oppdatert og videreutvikle sine ferdigheter og at våre studenter sertifiseres av det kreative geniet bak NLP; Dr. Richard Bandler. Dette igjen åpner dører for videre studier hvor som helst i verden, fordi sertifiseringen i realiteten er av høyest mulige standard innen fagfeltet og også et verdipapir.
MetaResource er godkjent skole i DNCF – Den Norske Coachforening. Det vil si at våre studier følger kravene i Ny norsk bransjestandard for coaching og at coacher sertifisert av oss kan bli medlemmer i DNCF. Dette er et kvalitetsstempel i bransjen og stadig flere både innen næringsliv, organisasjoner og offentlige instanser har dette som kriterium når de velger coacher, gjør ansettelser eller gir innvilgelser.

Fornyelse av sertifisering

The Society of NLP er ingen medlemsorganisasjon hvor du kan melde deg inn og deretter kalle deg godkjent. Det er en forening som stiller krav til de sertifiserte og jo lengre opp i gradene du er, jo høyere er kravene. En av reglene er at alle sertifikater har en utløpsdato.
For NLP Practitioners, NLP Master Practitioners og Licenced NLP Coaches betyr det at den sertifiserte må kontakte foreningen og be om fornyelse av diplom når dato er utløpt. Dette er gratis og gjøres via nettsiden deres.

Rutine ved fornyelse av sertifikat i The Society of NLP:
Gå inn på nettsiden og klikk på lenken “Certification Renewal”.