Chat with us, powered by LiveChat

“Frode Jahr er en tøffing. Han deltar i verdens hardeste konkurranse i triatlon.  Den starter med svømming i mørkt, kaldt vann med mange andre tøffinger som alle vil vinne. En opplevelse i barndommen gjorde at Frode har unngått situasjoner hvor han blir innestengt, men det har ikke preget ham, han har ikke behøvd å forholde seg til det i daglige. Inntil i fjor.”

Frode Jahr
Norseman-utøver
Frode trengte kun en time coaching »

“Først la jeg det på hylla for «ting jeg kan gjøre senere». Jeg trodde det ville bli for mye da jeg samtidig var i prosess med å skifte jobb. Jeg startet i den nye jobben og hadde mye ansvar og trivdes godt, men kjente at jeg brukte veldig mye av meg selv. Og sjefen min så verdien av utdannelsen i jobben!”

Helene Møgster
Personalsjef i kommune, og NLP Coach
NLP traff meg midt i hjertet og ble livsforandrende »

“Jeg har en bedre rekrutteringsprosess nå. Jeg bruker det jeg har lært i NLP til å stille de riktige spørsmålene og jeg får dypere og bedre svar på personlighet og egenskaper. Det er fantastisk å bidra til at folk reflekterer. Jeg ser ofte forvandling av mennesker der de sitter foran meg, det er virkelig gøy å se at folk åpner opp og blir engasjerte!”

Ibrar Shakeel Malik
Restaurantsjef for McDonalds
Leder de ansatte og meg selv bedre med NLP »

Klar for å gjøre en endring?

Se og bli inspirert av resultater og effekt andre har!
Her er mange mennesker med ulik bakgrunn, behov og utfordringer.

Historier du vil kjenne deg igjen i.

REFERANSER

Instagram (@metaresource)

    Instagram has returned invalid data.
    [instagram-feed]

Lik oss på Facebook!