Chat with us, powered by LiveChat

“I hele mitt voksne liv har jeg jobbet i omsorgsyrker, først som sykepleier og deretter som lærer i videregående. Jeg trengte påfyll og verktøy for egenomsorg, og også kunnskap om hvordan jeg bedre kunne stå i jobben min. Jeg begynte å gå til en coach, og ble så nysgjerrig på faget at jeg utdannet meg til coach selv.”

Ane Melby
NLP coach, lærer
Derfor ble jeg coach »

“En dag i februar for ti år siden startet den kanskje viktigste reisen i mitt liv. Følelsen av usikkerhet da jeg gikk inn dørene til kurslokalene første gang husker jeg godt! Hadde overhode ingen anelse om hvilke enorme konsekvenser dette skulle få for meg, men vet du hva? Jeg har aldri angret.”

Torill T. Alt ble snudd da jeg tok tak i livet »

Gjennom NLP har jeg blitt  kjent med meg selv og hvordan jeg  som menneske på ulike måter fortolker oppfattelsen av verden. Det har gitt meg kunnskap om hvordan jeg  kan på ulike måter skape gode forutsetninger for tilstedeværelse og kontakt og kommunikasjon med den enkelte. Det å være tilstede med hele meg og å være meg bevist  bruken av eget og den andres kroppsspråk, pust og stemme vil gjøre at den andre opplever en tilstedeværelse og en interesse for akkurat han eller henne som person.    ”

Øyvind Jørgensen
Daglig leder på Ammerudhjemmet bo- og kultursenter
Les Øyvinds historie »

Klar for å gjøre en endring?

Se og bli inspirert av resultater og effekt andre har!
Her er mange mennesker med ulik bakgrunn, behov og utfordringer.

Historier du vil kjenne deg igjen i.

REFERANSER

Instagram (@metaresource)

    Instagram has returned invalid data.
    [instagram-feed]

Lik oss på Facebook!