“Da jeg kom på Gardermoen, ble jeg fysisk kvalm. På flyet kunne jeg begynne å gråte av en antydning til turbulens. Jeg var tynget av frykt og klemte i stykker hånda til samboeren min. På Mental trening-kurset ble Nina kvitt flyskrekken med en enkel teknikk.”

Nina Elnan Ble kvitt flyskrekk på 20 minutter »

“Det å finne verdiene mine har gjort veldig mye for meg. Nå står jeg stødig i meg selv og tar valg uten å tvile på at det er riktig for meg!  De gangene jeg tviler, tar jeg «et skritt til siden» og tenker litt og så står svaret klart for meg!  Det er så utrolig godt å ha fått denne tryggheten!”

Hilde Landrø Effekten av læringen kom etterpå! »

Gjennom NLP har jeg blitt  kjent med meg selv og hvordan jeg  som menneske på ulike måter fortolker oppfattelsen av verden. Det har gitt meg kunnskap om hvordan jeg  kan på ulike måter skape gode forutsetninger for tilstedeværelse og kontakt og kommunikasjon med den enkelte. Det å være tilstede med hele meg og å være meg bevist  bruken av eget og den andres kroppsspråk, pust og stemme vil gjøre at den andre opplever en tilstedeværelse og en interesse for akkurat han eller henne som person.    ”

Øyvind Jørgensen
Daglig leder på Ammerudhjemmet bo- og kultursenter
Les Øyvinds historie »

Klar for å gjøre en endring?

Se og bli inspirert av resultater og effekt andre har!
Her er mange mennesker med ulik bakgrunn, behov og utfordringer.

Historier du vil kjenne deg igjen i.

REFERANSER

Instagram (@metaresource)

Lik oss på Facebook!