I coachprosessen utviklet det seg et tillitsforhold. Torstein funker dårlig under press, og coachen skreddersydde framdriften til et tempo hvor han følte seg klar. Hun vridde på ting og fant smutthull. I en miks av angrepsvinkler skreddersydde coachen slik at de bygde på mestringen fra tidligere.

Torstein Høyvåg Leirvik
Systemkonsulent med behov for å fly i jobb og privat
Fikk hjelp etter 16 år med flyskrekk »

“”Det var ikke vanskelig å melde seg på og delta på kurset hos MetaResource. Enhver akademiker vil si dette er lett. Utfordringen er å åpne den forbanna boka og gjøre øvelsene. For det er da endringen kommer. Spørsmålet er om vi tør å virkelig gjøre øvelsene og kjenne på det som skjer?  Det er det som gjør at vi får endring.””

Marielle Fostervoll
Eier og daglig leder Pusterommet
Akademikeren spør: Har du mot nok til å endre deg? »

Gjennom NLP har jeg blitt  kjent med meg selv og hvordan jeg  som menneske på ulike måter fortolker oppfattelsen av verden. Det har gitt meg kunnskap om hvordan jeg  kan på ulike måter skape gode forutsetninger for tilstedeværelse og kontakt og kommunikasjon med den enkelte. Det å være tilstede med hele meg og å være meg bevist  bruken av eget og den andres kroppsspråk, pust og stemme vil gjøre at den andre opplever en tilstedeværelse og en interesse for akkurat han eller henne som person.    ”

Øyvind Jørgensen
Daglig leder på Ammerudhjemmet bo- og kultursenter
Les Øyvinds historie »

Klar for å gjøre en endring?

Se og bli inspirert av resultater og effekt andre har!
Her er mange mennesker med ulik bakgrunn, behov og utfordringer.

Historier du vil kjenne deg igjen i.

REFERANSER

Instagram (@metaresource)

Lik oss på Facebook!