Trine Åldstedt i MetaResource blir ofte brukt av pressen som ekspert innen coaching, NLP og selvutvikling, verdier, ledelse, mental trening. Ta kontakt for ekspertspørsmål eller intervju, foredrag, uttalelse. Trine Åldstedt kan kontaktes via administrasjonen på telefon 4043 7000 eller post@metaresource.no.

Pressebilder
Klikk på bildet for høyoppløselig versjon

Dersom du trenger andre eller mer høyoppløselige pressebilder av Trine Åldstedt, ta kontakt på post@metaresource.no. Trine Åldstedt har sin egen populære blogg trinealdstedt.no, og du kan også følge henne på Facebook og Twitter.

Se MetaResource sin nettside,  FacebookLinkedInTwitter og Instagram. YouTube-kanal med intervjuer, teknikker, inspirasjon fra Trine, andre NLP’ere og kursdeltakere.

Innovasjonsmagasinet 2015.
Årlig magasin utgitt av 3IN Inspirasjon, innovasjon og innsikt. Trine Åldstedt intervjuer Solfrid Flateby om ledelse.

gh

gh

Medium 4/2015 – Magnetisk forelskelse.
Hvordan blir man egentlig forelsket? Her får du kunnskap, rammer for deg selv, øvelser og gode tips. Enten du er singel, på leting, eller i et etablert forhold.

Romerikes Blad 2. juni 2015.
Moderne ledelse, bedre resultater. Nøkler til suksess, frokostmøte for næringslivet. I samarbeid med Lillestrøm Delta.

gh

gh

Trine Åldstedt er en av fire eksperter i magasinet Kamille. I juninummeret er det to hele sider!

Medium, magasinet for innsikt og utsikt nr 2 – 2015.
Fire siders artikkel: Når livet er på vrangen. “Fra tid til annen går livet oss i mot. En eller flere pyton ting skjer samtidig og det kjennes som vi svømmer motstrøms. Du føler deg tom, lei, irritert, sint og utålmodig. Hvordan kommer vi oss gjennom det og videre”

gh

gh

VG, søndag 8. februar 2015. Åpne for kjærligheten.
Er du klar for å møte den store kjærligheten? Trine Åldstedts råd: “Skriv ned dine svar på følgende spørsmål: Hva er viktig for meg i et forhold? Og hvorfor er det slik? Hvorfor er et viktig spørsmål fordi verdisettet vårt er det som driver oss til handling. Når du spør deg selv hvorfor noe er viktig, får du tak i grunnen. Kanskje kommer du opp med et svar som får deg til å innse at du har lagt vekt på noe som er ganske tullete. Da kan du stryke den verdien av listen din”.

Kamille 3 – 2015.
Trine er en av tre sterke spaltister i Kamille, og hun har vært i ekspertcoach i bladet i mange år. Ukens tema: Indre styrke. Lengsel og ledestjerner. “I landet hvor vi har alt, ser jeg at mange har en lengsel etter mening”.

gh

gh

VG søndag 28. desember 2014. Nyttårsforsett: Ta en meg-dag.
Gode råd for egentid, fra Trine Åldstedt: Sov til du våkner. Gjør det enkelt. Omgi deg med gode lukter, lyder, samtaler. Løs opp. Det er du som er sjefen over hjernen din.

Romerikes Blad 8. april 2014.
Ellen Lundqvist som fant igjen yrkesgleden da hun lærte NLP hos MetaResource har hatt fantastiske resultater ved å bruke enkle NLP-teknikker i barneskolen. I artikkelen sier rektor på skolen: – Dette er en måte å nå inn til den delen av mennesket som ikke handler om konkrete ferdigheter, men om alt det andre som må være på plass for å være mottakelig for undervisning. Teknikkene setter barna i bedre stand til å motta undervisning, og vi ser at det fungerer, sier rektor Inger-Jorunn Andersen.

gh

gh

Coachmagasinet 30. mars 2014.
Trine Åldstedt om Richard Bandler og det store seminaret “The Secrets of Being Happy” i mai 2014. Journalisten: “Jeg har tatt kontakt med Trine Åldstedt for å lage en artikkel om arrangementet «The secrets of being happy» med Richard Bandler og John La Valle i Oslo 3.-5.mai i år. Jeg vet at Trine er en travel dame, men hun tar seg likevel tid til å svare mailen min og ber meg først se videoen hennes som ligger ute på nettet og at vi kan jobbe videre derfra. Jeg gjør det. Og blir helt betatt.” Les hele intervjuet »

KK LIVSSTIL 30. juni 2013.
Inger Johanne er livredd for å fly. Slik takler hun fobien. Her er tipsene fra Trine Åldstedt som gjør at du kan få til det samme!

gh

gh

Romeriksposten uke 33 – 2013.
Bedrifter har et ansvar for sosialt engasjement. MetaResource har i flere år bidratt med gratis undervisning og coaching til Kirkens Bymisjon, og oppfordrer andre bedrifter til det samme.

SCAN Magazine, juli 2012.
Why settle for being satisfied when you have the potential to be happy and successful? Engelsk artikkel om NLP.

gh

Nyhetsbrev

Instagram (@metaresource)

    Instagram has returned invalid data.

Lik oss på Facebook!