Chat with us, powered by LiveChat

Catherine Lemeréchal treffer du i våre bedriftstilbud. Du møter henne også på NLP Coach studiet.

Catherine er rådgiver innen merkevarebygging og kommunikasjon. Hun er brennende opptatt av muntlig kommunikasjon og kan hjelpe deg å formidle ditt budskap, slik at du fremstår mer tydelig.

Hun har spesialisert seg kompetanseutvikling innen personlig kommunikasjon, budskapsutvikling, kommunikasjonstrening/presentasjonsteknikk, én-til-én coaching, fasilitering av møter, teamutvikling og interne prosesser med fokus på å bygge selskapets merkevare gjennom medarbeiderne.

Catherine er sertifisert NLP Master Practitioner og NLP Coach fra MetaResource AS.Hun har tidligere arbeidet bl.a. i kommunikasjonsbyråene Geelmuyden Kiese og Burson-Marsteller.

Hun er utdannet innen markedsføring og grafisk design, har deltatt i, og senere vært med å lede Dale Carnegies kurs i Kommunikasjon og Ledelse. Hun arbeider på fritiden også som informatør for stiftelsen MOT, hvor hun jobber med holdningsskapende arbeid blant ungdom.

Catherine Lemaréchal er også assosiert partner i FranklinCovey og holder kurset «Jobb smartere». Staben i MetaResource har tatt kurset. Verktøyene har hjulpet oss til bedre måloppnåelse, oversikt, produktivitet og tidsstyring. Dette er en knallbra investering!

Send oss e-post for kontakt med Catherine eller ring oss på 40437000

Klar for å gjøre en endring?

Se og bli inspirert av resultater og effekt andre har!
Her er mange mennesker med ulik bakgrunn, behov og utfordringer.

Historier du vil kjenne deg igjen i.

REFERANSER

Instagram (@metaresource)

    Instagram has returned invalid data.
    [instagram-feed]

Lik oss på Facebook!