Chat with us, powered by LiveChat

Vi er summen av alt vi har lært, gjort, hørt, sett, følt. Vi er aldri den samme i går som vi er i dag. Hvordan velge veien videre?

NLP er et bredt fagfelt som kan brukes til alt i livet, hele livet.  NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering. Det er kunnskap og kompetanse om hvordan kroppen og hjernen fungerer. Verktøy som gjør deg ressurssterk og fleksibel til å takle alle situasjoner. Vi lærer gjennom å trene inn ny adferd – erfaringsbasert. Din egen personlige utvikling, deg i relasjon med familie, venner, kolleger. Deg som leder. Deg i kjærlighet og konflikt, utfordringer og suksess. Mange av oss føler at livet kan by på enda mer. Vi leter etter verktøy og løsninger som får oss videre.

NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering.
NLP gir oss praktiske verktøy til å skape forandring gjennom å frigjøre ressurser. Med NLP lærer du hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv og andre. Metodikken er unik på sitt felt – den menneskelige funksjon. Den hjelper oss til å avdekke det som begrenser oss i våre liv og gir oss mentale hjelpemidler til å overkomme disse. Det kan for eksempel være tanker, atferd, oppfatninger, overbevisninger, følelser eller essensielle verdier.
Les mer om dette spennende faget

NLP Practitioner er flaggskipet innen personlig utvikling og selvledelse. Kommunikasjon, språkmønstre, forståelse. Verktøy du vil bruke privat og i jobb. Forstå hvordan hjernen fungerer og få kontroll over egne tanker og adferd
Metoder til å virkeliggjøre dine mål og ønsker gjennom god selvledelse.
Mange verktøy du kan bruke til å skape endringer. De er ofte enkle og alltid effektfulle. Les mer om NLP Practitioner

For å ta NLP Master Practitioner må du ha NLP Practitioner fra godkjent skole. Dette trinn 2 er en videre fordypning i NLP. Studiet gir blant annet redskaper for teambuilding og personalutvelgelse, konfliktløsning og gruppesammensetninger, evnen til verdi- og life-coaching, lærer deg å løse opp i problemer ved bruk av språkmønster, lar deg løse problemer på flere nivåer, fordypning i strategiarbeide og utvidede språkmønster. Les mer om NLP Master Practitioner

En solid coachutdanning som er velegnet i kombinasjon med all annen kompetanse, og kan brukes i en-til-en, i grupper, eller som en coachende tilnærming i all virksomhet. Du blir stolt innehaver av denne internasjonale sertifiseringen i coaching: Licensed NLP Coach fra The Society of NLP – Dr. Richard Bandler, samt etter kravene for Norsk bransjestandard for coaching fra Den Norske CoachForening (DNCF). Våre coacher kvalifiserer derfor også til medlemskap i DNCF. Våre coacher kan titulere seg med en anerkjent, godkjent internasjonal coachtittel. Les mer om NLP Coach.
Viktig info til deg som er interessert i helserelatert coaching

Mindre kurs settes opp jevnlig. De fleste kan bestilles til andre byer og med tilpasset innhold.
Mental trening for voksne, ungdom 13-16 år og ungdom 16-19 år. Et ypperlig kurs for å bli kjent med NLP og tilegne deg endring med det samme. Det er ekstra verdifullt når familiemedlemmer/kollegaer også tar det! Spesialpris for to på voksenkurset!
Oversikt alle kurs HER. 

MetaResource er en av Norges største innen mental trening.
– Studier for personlig utvikling og NLP Coach med serstifisering!
– Mindre kurs for voksne, ungdom, bedrifter.
– Trenger du en coach så henvende deg direkte til oss, vi har en stor og svært dyktig coachpool. Send e-post til post@metaresource.no
– Snakk med oss! Om du trenger råd om hvilket kurs du skal ha, om du har et behov du ikke vet hvordan du skal begynne å håndtere, om du vil ha tips og råd om finansiering, fremtidige karrieremuligheter eller annet.
Ring 40437000, send e-post eller kontakt oss på messenger på Facebooksiden til MetaResource.

Vi er her for deg.

En coach er en personlig trener som spesialiserer seg i utvikling og i å hjelpe mennesker til å utmerke seg. En coach er din mentor og utfordrer.
Vi har en stor coachpool med dyktige NLP coacher som har kompetanse innen et bredt spekter av temaer. Personlig coaching, grupper, ledere og mye mer.
Ønsker du en coach så ta kontakt med oss så setter vi deg i kontakt med en som kan bistå deg og dine behov.
Du kan lese mer om coaching HER

Moderne ledelse handler om mennesket. Økt forståelse og riktig kompetanse gir bedre resultater. Som leder er du et forbilde og en veiviser for dine ansatte. For å lede andre må du derfor kunne lede deg selv.
Vi skreddersyr foredrag, utviklingsprogram og workshops etter behov og på forespørsel. Vi leverer også Kurs til frokost samt en–til-en coaching og gruppecoaching.
Lær mer om ledere og bedrifter

Klar for å gjøre en endring?

Se og bli inspirert av resultater og effekt andre har!
Her er mange mennesker med ulik bakgrunn, behov og utfordringer.

Historier du vil kjenne deg igjen i.

REFERANSER

Instagram (@metaresource)

    Instagram has returned invalid data.
    [instagram-feed]

Lik oss på Facebook!