Lær av markedssjef som gjenskaper suksess

12. september 2016 | Kommentarer er skrudd av for Lær av markedssjef som gjenskaper suksess

Jeg bruker mye NLP i min jobb, sier markedssjsef. Det er en type kompetanse – en måte å tenke på – som jeg etter hvert anvender ubevisst i det daglige.

 

Coach og markedsssjef stian_moursund_nordbohus_NLP_Metaresource
Stian bruker NLP i jobben som markedssjef

“Det var ingen enkel oppgave, men med hardt arbeid kommer belønningen som den søteste honning når strevet bærer frukter i form av ord som fullført, bestått, ferdig, coach. Jeg er coach.”
– Stian Moursund, markedssjef Nordbohus

NLP kan høres mystisk ut, men NLP handler om modeller, teknikker og hvordan vi oppfatter ulike situasjoner forskjellig. Jeg anvender NLP-kompetansen i prosessledelse, workshop ledelse, gruppecoaching, rådgiver- og veilederrollen.

Naturlig adferd satt i system

Mye i NLP kan virke selvsagt, men NLP lærer å sette det selvsagte i system, slik at jeg kan lettere gjøre riktige valg når situasjonene oppstår. Det er lett å vite etterpå hva jeg skulle gjort. I jobben er jeg bevisst på hvilke modeller og teknikker jeg bruker. Når jeg har en modell å ta utgangspunkt i, som struktur for arbeidet, kan jeg gå tilbake i mine egne spor og kartlegge hvor det gikk bra og hvor det gikk dårlig for så forbedre dette. Å være bevisst på metodikken, bevisst på årsaken til at noe lykkes, gjør at jeg lettere kan gjenskape suksessene.

NLP-ferdigheter ga bedre prosessledelse og økte resultater!

NLP Master Practitioner representerte en mangedobling av effekten fra NLP Practitioner for meg.

I ettertid er det ekstra spennende å erfare hvordan NLP-kompetansen utvikler seg videre etter hvert som den blir anvendt. Både i jobb og privat har jeg erfart bevisste og ubevisste positive endringer.

Spesielt i prosessledelse av produktutvikling har effekten vært sterkt synlig, og bidratt til målbart bedre resultater. Som et eksempel har jeg anvendt Disneys kreativitetsstrategi i utviklingen av nye boliger, og oppnådd langt bedre utviklingsmiljø for teamene i de ulike fasene.

Med NLP Master Practitioner kan man bygge både hus, hjem og andre gode ting, for seg selv og andre.  Anbefales på det varmeste.”

Som markedssjef kan du ikke bare vite, du må gjøre

Markedssjef Stian Moursundm NLP Coach, MetaResource
Sertifisert NLP Coach Stian Moursund

Hvorvidt man får god eller mindre god effekt avhenger av en selv.Jeg kan anbefale NLP som studieretning til de som ønsker endring, å utvikle seg selv, og for å få tak i noen gode verktøy til både livet og næringslivet.

Det er ikke nok å møte opp på trening, du må løpe også. Eller for å si det på en annen god måte: Hvis du vil ha noe du ikke har, så må du gjøre noe du ikke gjør.
Stian deltok med glitrende innlegg om NLP og ledelse på en av våre temakvelder.

Daglig leder i Apotek1 Drøbak, har også en tydelig og inspirerende historie å fortelle, om hvordan lykkes som leder med å bruke smarte gulrøtter

Kontakt oss når du vil vite mer, dette er en investering for livet du aldri vil angre på.
Vil du vite mer om studiet markedssjef Stian har tatt, finner du info om det her.

Blogglistenhits