sosial angst, NLP, MetaResource, NLP Practitoner

Ble kvitt sosial angst med effektiv teknikk

22. juni 2017 | 0 kommentarer

Eli B er 45 år og har nesten hele livet hatt problemer med sosial angst.

Sosial angst er en kronisk angst for en rekke dagligdagse situasjoner hvor du møter andre mennesker eller der du skal prestere noe. Da Eli studerte NLP Practitioner hos MetaResource ble hun kvitt sitt ødeleggende problem.

“NLP bør være et eget fag på skolen fra første klasse. Det er en utmerket lære for barn til å bli sitt “beste jeg”, trygge på seg selv og ressurssterke.”

Sosial angst er tillært, ikke medfødt

-Det første jeg lærte på kurset var at sosial angst ikke er noe som var medfødt, men tillært. Det hørtes riktig ut, men jeg hadde aldri tenkt over det. På samme tid hørtes det helt sprøtt ut, men jeg bestemte meg i samme øyeblikk for at det var en sannhet og at dette skulle ryddes opp i.

Ankring som verktøy

Eli forteller at hun brukte en teknikk som kalles ankring. Et anker er en trigger, eller stimulus som fremkaller en spesiell respons. Et trivielt eksempel kan være at du føler eller tenker på spesifikke ting når du hører “sangen din”.
Ankring brukes innen NLP som et verktøy for å legge til rette for å bli mer ressurssterk.

-Da jeg meldte meg på kurset hadde jeg ingen ambisjoner om noe som helst, annet enn å få et par hendige verktøy i verktøykassen min. Jeg endte kurset med en fantastisk følelse, hvor det ikke fantes noen begrensninger. Det er vanskelig å forklare hva som skjedde, men resultatet av det hele – øvelser, kunnskap og det at jeg bestemte meg for å gjøre noe med den sosiale angsten – har gjort at jeg har ikke vært sosialt redd siden.

Dette er en av MANGE lignende historier fra NLP Practitioner. Vil du også utvikle deg vekk fra begrensende overbevisninger og finne de ressursene du har inni deg, med verktøy som virkelig gjør en forskjell? 
Da skal du lære deg NLP. Det aller beste kurset er NLP Practitioner. 

Vil du lære mer om ankring, eller andre effektive teknikker for å gjøre deg sterkere og gladere i hverdagen?
Teknikkene som Eli har lært og bruker, kan du også lære. Her er en 8 minutters video hvor du får en smakebit og kan prøve selv med en gang!

Få gratis øvelse: Ankring, et sterkt NLP-verktøy

Utdannelsen hun tar kan du lese om her.

 

NLP Practitioner_boks_webart_bunn_MetaResource_NLP