Chat with us, powered by LiveChat

NLP Master Practitioner – fordypning og modellering.

Trinn 2 gir faglig dypdykk innen områder som strategiarbeid, modellering og verdi- og life coaching.

Trinn 2 av 3 i en NLP Coachutdanning, lisensiert fra The Society of NLP – Dr. Richard Bandler og godkjent i DNCF – Den Norske Coach Forening.
Trinnene bygger på hverandre og er selvstendige.

Påmelding

Har du ikke trinn 1 NLP Practitioner, les om den her.

NLP Master Practitioner bygger på NLP Practitioner og er en videre fordypning i NLP. Studiet gir blant annet redskaper for teambuilding og personalutvelgelse, konfliktløsning og gruppesammensetninger, evnen til verdi og life coaching, lærer deg å løse opp i problemer ved bruk av språkmønster, lar deg løse problemer på flere nivåer, fordypning i strategiarbeide og utvidede språkmønster.

Fagfeltet NLP handler om ny teknologi og vitenskap om menneskelige ressurser og skiller seg fra tradisjonell undervisning. Gjennom aktiv deltakelse utforskes metoder og modeller på en strukturert måte i og interaksjon med andre. Det læres gjennom å gjøre, noe som også betyr at deltakeren i etterkant umiddelbart går ut og praktiserer sin læring, rett og slett fordi de eier kunnskapen og ferdighetene.

“Løsninger og håp, nye strategier og forståelse” – sier disse studentene som er midt i semesteret.

Deltakerne skal i løpet av studiet ha 20 timers praksis i life coaching av medstudenter, og skal også selv coache medstudenter 20 timer.

Du vil lære deg

 • Fordypning i NLP
 • Redskaper for teambuilding og personalutvelgelse
 • Redskaper for konfliktløsning og  gruppesammensetninger
 • Evnen til verdi og life coaching
 • Utvidet kunnskap om språkmønster
 • Løse opp i problemer ved bruk av språkmønster
 • Løse problemer på flere nivåer
 • Fordypning i strategiarbeide
 • Fordypning i transearbeide
 • Modellering av eksperter

Markedssjef i NORBOHUS Stian Moursund sier
NLP-ferdigheter ga bedre prosessledelse og økte resultater!”

 

Modulbasert undervisning – utdanning i prosess

Styrken i å lære NLP i moduler spredt over tid er og få både bevisst og ubevisst innsikt i og erfaring med faget og ferdighetene. Det betyr å få det integrert i dagliglivet på en måte som lar deg benytte det for det det er verdt. Vekst og utvikling er en prosess. Å sette seg mål og planlegge er en prosess. Å få innsikt i, sortere ut og deretter endre gamle troer og overbevisninger er en prosess. Prosesser tar tid.I et modulbasert forløp er det flere parallelle utviklingsnivåer, hvor du både opplever enorm egenutvikling og vekst, du vil forbedre dine prestasjoner og relasjoner, samtidig som du lærer faget grundig. Det betyr at du eier kunnskapen og kan bruke den igjen og igjen, på alle arenaer, profesjonelt og i livet generelt.

Læreprosessen i et modulforløp involverer en aktiv deltakelse slik at deltakerne kan utforske ideer på en strukturert måte i interaksjon med andre. Teori og praksis vil gå hånd i hånd og sikre en progressiv utvikling av ressurser og kompetanse. NLP er den mest ressurssterke investeringen du kan gjøre. Vi står for kvalitet og tilbyr kun det beste. Derfor tilbyr vi utdanning i prosess.

Undervisningsopplegg

For å kvalitetssikre forståelse, integrering og eierskap til stoffet, får deltakere hos MetaResource AS et spesialutviklet kompendium og prosess tilpasset gruppen. De følger en praktisk prosess parallelt med samlingene på skolen og trenes i å bruke stoffet både privat og i profesjon. Samlet fører dette til et NLP studie som skiller seg ut i kvalitet, seriøsitet og innfridd investering.

Sertifisering

Våre NLP utdanninger er godkjente av The Society of NLP, og fullført studie fører til sertifisering fra NLP grunnlegger Dr. Richard Bandler, president i The Society of NLP John La Valle og Licensed NLP Trainer Trine Åldstedt. Bindende påmelding.

Studieplan NLP Master Practitioner.

Les om våre omfattende og anerkjente sertifiseringer.

Praktisk informasjon

Utdanningen går over 4 moduler.
De tre første modulene går over 4 dager, den siste over 2 dager, kl 0900 t il ca 1600 alle dager.

Våre kurslokaler i Lillestrøm: Storgata 7 er kun 3 minutter å gå fra Lillestrøm stasjon. 10 minutter med tog fra Oslo S og 12 minutter fra Gardermoen. Parkeringshus, hotell, shopping og restauranter i umiddelbar nærhet. Vi har rabatter på hotell og restauranter.

Pris: Kr 37.500,- inkl. sertifisering, alt skriftlig materiale.
Påmelding er gyldig når betaling av depositum på kr 5.000,- er mottatt. Kursbeløpet skal i sin helhet være innbetalt senest 4 uker før kursstart. Bindende påmelding.

Vilkår og betingelser.

Opptakskrav

Sertifisert NLP Practitioner fra godkjent skole. For tidligere sertifiserte coacher som vil ha påbygning til NLP Master Practitioner – ta kontakt.

Har du spørsmål , send oss bare en e-post så finner vi ut av det.

Retningslinjer for bestått utdanning

Påmelding

MELD MEG PÅ

 • NLP MASTER PRACTITIONER TRONDHEIM HØST 2019
  Datoer for høsten kommer. Ikke Master i Trondheim vår 2019
  Modul 1:
  Modul 2:
  Modul 3:
  Modul 4:
 • PRIS NLP MASTER PRACTITIONER kr. 37.500,- inkludert studiemateriale og sertifisering.
 • INFO OM TRINN 1: NLP Practitioner
 • INFO OM TRINN 3: NLP Coach 

Klar for å gjøre en endring?

Se og bli inspirert av resultater og effekt andre har!
Her er mange mennesker med ulik bakgrunn, behov og utfordringer.

Historier du vil kjenne deg igjen i.

REFERANSER

Instagram (@metaresource)

  Instagram has returned invalid data.
  [instagram-feed]

Lik oss på Facebook!