Chat with us, powered by LiveChat

Trinn 3 av 3 i NLP Coachutdanning, lisensiert fra The Society of NLP – Dr. Richard Bandler og godkjent i DNCF – Den Norske Coach Forening.

Som de eneste i Norge er vi stolte over å tilby denne internasjonale sertifiseringen i coaching: Licensed NLP Coach fra The Society of NLP – Dr. Richard Bandler, samt etter kravene for Norsk bransjestandard for coaching fra Den Norske CoachForening (DNCF). De kvalifiserer derfor også til medlemskap i DNCF. Våre coacher kan titulere seg med en anerkjent, godkjent internasjonal coachtittel.

Se hva tidligere deltakere sier om utdanningen her.

Meld din interesse for studiet her, så kontakter vi deg med datoer og info når påmeldingen åpner. 

Coaching

Coaching er et forholdsvis ungt fagfelt i utvikling og vekst. Som ledende tilbyder med kvalitet som varemerke, har MetaResource AS coachutdanning vært modell for utforming av Norsk bransjestandard for coaching. Utdanning hos oss bærer preg av ypperste standard med bredde og dybde i fagplan, lærekrefter, praktisk prosess og profesjonell utvikling for coaching. På vår utdanning får du ferdigheter i coaching for en-til-en og team/gruppe, effektive teknikker og modeller for coaching, profesjonelle språkmønster og spørsmål som fører til løsninger og framdrift og å lede coachingprosesser profesjonelt.

Tradisjonell coaching

Tradisjonell coaching er en forandringsprosess som fokuserer på atferd. I prosessen hjelper coachen en person til å oppnå, eller forbedre, en spesifikk prestasjon, som uavhengig av sammenheng og tema gjelder atferd. Tradisjonell coaching av for eksempel sportsutøvere og ledere ligger på dette nivået.

MetaResource coaching

I coachutdanning hos MetaResource tilrettelegges det for forandringsprosesser som i tillegg favner personens eller gruppens visjon, misjon, samt økologi i prosessen. Et forløp kan være kort eller gå over tid,  avhengig av kontekst og tema. Resultatet er innsikt og klarhet om seg selv, teamet, situasjonen og målet, en forståelse og kontakt med potensiale, løsninger og hvilke handlinger som skal til for å lykkes.

Å kunne støtte en slik prosess krever mye av coachen. Vedkommende må ha grundige ferdigheter og kompetanse om mennesket og prosesser, hvordan motivere, håndtere motstand, hvordan åpne for og frigi ressurser, formulere og nå mål både faglig og personlig. Dette oppnås kun gjennom erfaringsbasert trening med solide teknikker og verktøy som starter med coachen personlig i hans/hennes eget liv.

Hos oss har coachen gjennom lengde og bredde i studiet jobbet seg gjennom:

NLP Practitioner – fire moduler over fem måneder med integrering av grunnleggende kunnskap om hvordan mennesket fungerer, erfart gjennom jobbing med seg selv og egne tema, i tillegg til interaktivt materiale og praksis med medstudenter.

NLP Master Practitioner – fire moduler over fem måneder med fordypning i hvordan mennesket fungerer, modellering av utpregede ferdigheter hos ekspert, 20 timers personlig coaching og 20 timers coachingpraksis av medstudent.

På coachutdanningen lærer du:

 • Verdicoaching
 • Life coaching
 • Personlig gjennombrudd
 • Utvidete modeller og bruk av Tidslinje i coaching
 • Intuitiv coaching
 • Businesscoaching
 • Team/gruppe coaching – roller og ledelse i organisasjoner
 • Gestalt coaching
 • Prosessveiledning
 • Nye coachingstrukturer og modeller
 • Coachens rolle – personlig og profesjonelt
 • Forretningsplan, image, målsetting, presentasjon og salg
 • Caser og prosesser

I tillegg til landets ledende kompetanse innen NLP og coaching, har vi håndplukket gjesteforelesere med spesialkompetanse innen relevante tilleggstema som etikk, kulturcoaching, gestalt coaching, EFT som verktøy, stemmebruk og nettverksbygging for supplerende kunnskap og inspirasjon for coaching.

Etter endt studie vil du kunne coache på områder som ledelse, jobb, karriere, økonomi, mål og resultater, relasjoner, familie, venner, barn, foreldre, læring, personlig vekst og helse.

En solid coachutdanning som er velegnet i kombinasjon med all annen kompetanse, og kan brukes i en-til-en, i grupper, eller som en coachende tilnærming i all virksomhet.

Hvem tar coachutdanning?

 • Coacher og fremtidige coacher
 • Ledere for bruk i egen jobb
 • Ledere som ønsker en coachende lederstil
 • Personalansvarlige
 • Selvstendig næringsdrivende
 • Selgere
 • Yrkesgrupper som lærere, leger, psykologer, psykiatere, psykoterapeuter, veiledere, saksbehandlere, kundebehandlere samt ulike terapeuter og alle som jobber med mennesker og kommunikasjon
 • Mennesker under omskolering

Opptakskrav

Sertifisert NLP Practitioner og NLP Master Practitioner fra godkjent skole.

Sertifisering og godkjenning

Vår coachutdanning er godkjent av The Society of NLP, og fullført studium fører til sertifisering fra NLP-grunnlegger Dr. Richard Bandler, president i The Society of NLP John La Valle og Licensed NLP Trainer Trine Åldstedt.

Coachstudiet er også godkjent av og kvalifiserer til medlemskap i Den Norske CoachForening (DNCF).

Coachutdanningen hos MetaResource følger norsk bransjestandard for coaching og MetaResource er godkjent skole i DNCF. Når du er sertifisert NLP Coach hos oss kan du også bli sertifisert DNCF-coach. Det er en egen sertifisering som foregår hos oss med sensor fra DNCF. Du gjør en praktisk coaching og blir evaluert og godkjent av sensorene. Vi anbefaler at du gjennomfører også denne sertfiseringen.

Les om våre omfattende og anerkjente sertifiseringer.

Praktisk informasjon

NLP Coach går over 4 moduler à tre dager.

125 timers praktisk coachtrening hvorav 10 timer er frivillig arbeid og en 10 timers mentoringprosess ledet av seniorcoach. Minimum 30 timer i kollokviesamlinger.
Krav om 45 timers mottatt coaching anbefales for dem som allerede er i gang med utdanningen, 45 timers mottatt coaching er obligatorisk for dem som starter opp utdanning fra og med august 2014.

Du får tilgang til egen Facebookgruppe underveis, samt alumni, både gruppe på Facebook og fysiske møter i Lillestrøm og Trondheim. For mer læring, diskusjoner og fagmiljø.

Studiested: Nøyaktig adresse sendes før oppstart. Vil være like ved Lillestrøm stasjon, kun 1-3 minutter å gå.
Lillestrøm er kun 10 minutter med tog fra Oslo S og Oslo lufthavn.

Se studieplanen for faglig oversikt over studiet.
Se også retningslinjer for utdanning

Flere spørsmål? Send oss en e-post!

INVESTERING

Kr 45.000,- inkl. fire moduler, alt materiale og mentorprosess. Elevene vil ha coachinginntekter fra praksis.

Depositum kr 5000,- betales etter påmelding. Resten skal betales senest 4 uker før kursstart, eller hele beløpet samlet dersom påmelding innen 4 uker før kursstart.

Det tas forbehold om nok påmeldte.

Når du tar trinn 1-3 fortløpende, får du en rabatt på kr 4000,- på trinn 2, og en rabatt på kr 5000,- på trinn 3.
Trinnene må tas fortløpende, gebyr påløper ved utsettelse av deltakelse.
Påmeldingen er bindende, og legeerklæring er nødvendig for eventuell utsettelse til neste semester.

Tillegg for sertifiserte coacher: Fordi coaching er et fagfelt i stadig utvikling, er vårt studie i kontinuerlig utvikling og hvert semester vil være forskjellige fra det forrige. For å opprettholde og videreutvikle sin kompetanse er det derfor nødvendig for sertifiserte coacher å friske opp og få påfyll av kompetanse. For deltakelse på en eller flere moduler etter behov og eget valg ut fra studieplanen, ta kontakt. Pris: kr 4.900,- pr. modul.

Vilkår og betingelser

Meld din interesse for studiet her, så kontakter vi deg med datoer og info når påmeldingen åpner. 

MELD MEG PÅ
 • NLP COACH I LILLESTRØM VÅR 2020
  Meld din interesse for studiet her, så kontakter vi deg med datoer og info når påmeldingen åpner. 

 

Klar for å gjøre en endring?

Se og bli inspirert av resultater og effekt andre har!
Her er mange mennesker med ulik bakgrunn, behov og utfordringer.

Historier du vil kjenne deg igjen i.

REFERANSER

Instagram (@metaresource)

  Instagram has returned invalid data.
  [instagram-feed]

Lik oss på Facebook!