Ronny Eidsvik_NLP Practitioner, idrett og NLP, familie , hverdag

Idrett og NLP – en uslåelig kombinasjon

17. mars 2017 | 1 kommentarer

Ronny Eidsvik jobber med salg og rekruttering og er hovedinstruktør i en taekwon-do-klubb. Kommunikasjon med mennesker er en viktig del av dagen, både på jobb, i idrett og selvsagt hjemme. Idrett og NLP er for eksempel en bra kombinasjon..

Hvorfor valgte du NLP Practitioner?

Jeg valgte NLP Practitioner fordi det å coache er noe som interesserer meg. Jeg syns derfor det var et bra sted å begynne ved å starte på et coachingstudie.
Gjennom informasjon på nettet og tidligere NLP introduksjon i Ålesund, fikk både jeg og min kone lyst til å starte.

Hva ønsket du skulle skje gjennom studiet?

Jeg ønsket å lære mer om meg selv og lære mer om å forstå andre. Ønsket også å få innblikk hvordan coaching foregår og hvordan jeg kan hjelpe andre.
Dette er noe som har trigget meg lenge, spesielt siden jeg er aktiv i idrett, både som utøver og trener.

Hva lærte du?

Jeg fikk mye mer enn jeg forventet. Det å forstå mennesket i HVORDAN og HVORFOR er helt fantastisk! Jeg fikk en oppvåkning og bevissthet i forhold til min egen adferd og mine tanker.
I tillegg er det å forstå meningen med hvorfor alt sitter i hodet. Det kan ikke beskrives hvordan livet mitt har endret seg.

Ronny Eidsvik, Taekwon-Do, idrett og NLP, MetaResourceIdrett og NLP –
og resten av livet.

Jeg bruker det i hverdagen i forholdet til andre mennesker som ekteskapet mitt, familie, venner og ikke minst innen idrett i Taekwon-Do klubben der jeg er hovedinstruktør.

Hvorfor valgte du MetaResource?

Jeg valgte MetaResource fordi min kone anbefalte det. Etter at jeg selv så video med Trine Åldstedt ble jeg veldig inspirert! Vi har vurdert flere skoler, men for meg er det viktig med lærere som kan formidle budskapene på en inspirerende måte. Da jeg startet på MetaResource fikk jeg en meget positiv opplevelse fra første dag. Trenerne noe av det beste jeg har opplevd i undervisningssammenheng!

Ikke bare at trenerne er flinke til å undervise, men også personlighet, lidenskap for faget og faglig dyktighet bidro til at denne gruppen ble en bunnsolid klasse.

Vi fikk samhold, lærevillighet, inspirasjon, motivasjon og gleden av å være sammen uavhengig av bakgrunn. En uslåelig kombinasjon!

Tusen takk for delingen, Ronny!
Han er nå sertifisert NLP Practitioner.

Comment (1)