Gratis temakveld med virkelige historier og ekte resultater, MetaResource. NLP

Hvordan bli en vinnerskalle!

17. september 2018 | 0 kommentarer

4 gode grunner til hvorfor også menn bør prioritere sin egen utvikling. Vinnerskalle er et uttrykk, du kan lære om mer mestring og utvikling i alle deler av livet.

Den teknologiske utviklingen fortsetter å øke. Det finnes snart en app eller en gadget for alt, og alt skal måles for å sikre oss et sunt og langt liv. Dersom det ikke kan måles er det ikke verdt å gjøre.

Samtidig blir det stilt høyere krav til deg, både i jobb og privat. Det er mindre forutsigbart hvordan samfunnet utvikler seg. Det forventes hele tiden at du skal komme opp med noe nytt akkurat nå – og du skal gjøre deg selv ettertraktet i arbeidslivet og privat.

Teknologien vil ikke redde oss!

Den teknologiske utviklingen som tilsynelatende skal hjelpe oss til å bli mer effektive er også blitt en trussel – når og på hvilken måte vil du bli erstattet av en robot?

Forventningen til omstilling er tilstede, men det følger ikke med en oppskrift på hvordan vi skal løse det. Dette skaper usikkerhet og forvirring om hva som vil være riktig å gjøre. Uklare forventninger bidrar til at vi velger minste motstands vei og fortsetter med det vi alltid har gjort.

Hvordan egenutvikling kan redde deg:

 1. Du tvinger deg selv ut av komfortsonen
  Start med å identifisere hvilke områder i livet som du kunne ønske deg en høyere grad av mestring. En konkret plan vil hjelpe deg til for å oppleve mestring samtidig som du utvider komfortsonen

 2. Du forsterker dine styrker
  Dine styrker kan også ha godt av å få litt fokus. For hvor bra ville det ikke vært å kunne gå fra bra til utmerket i hvordan du gjør det du er god på? Et realistisk mål og en konkret plan er avgjørende for å oppleve utvikling.

 3. Du øker din selvsikkerhet
  Gjennom å ha fokus på å forsterke dine styrker og på å mestre bedre på områder som tidligere var dine svakheter vil du få økt selvsikkerhet.

 4. Du vil oppleve en større selvinnsikt
  Bevissthet på hva som er viktig for deg og hva du egentlig ønsker å være god på gjør det enklere for deg å ta gode valg som er bra for deg. Det vil ha direkte innvirkning på din helse, dine relasjoner og ditt liv generelt.

Hva nå?

Når du nå legger merke til at du ønsker å gjøre noe med egen utvikling finnes det mange muligheter..

Her er et par råd:

 • Finn deg en god mental trener/coach som kan hjelpe deg med å identifisere de ulike områdene og hva som er viktig for deg
 • Finn et kurs hvor du lærer hvordan du mer effektivt kan endre på vaner og sette verdibaserte mål.
Kapitel, MetaResource, vinnerskalle, NLP, mental trening
Artikkelen sto i Kapital nr 13/2018

MetaResource har tilbud i Lillestrøm og Trondheim, og kan levere i hele landet.

Ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang av ditt behov.

Temabasert prosess eller trening, individuell coaching eller gruppecoaching, hjelp til endring og omstilling, kurs og utdanning. En-til-en, grupper, kurs, internasjonale sertifiseringer.
Vi leverer kvalitet. 

Hjelp til å skape en god relasjon

Du skal hilse på en ny kollega eller kunde. Hjernen din gir deg 30 sekunder til å huske navn og ansikt.
– Få forklaring på hvordan et bevisst minne skapes.
– Få 5 tips som hjelper deg å huske navn og ansikt

Få det her