NLP – hva, hvorfor, hvordan, hvor

HVA er NLP?
HVORFOR skal du lære deg det?
HVORDAN lærer du det?
HVOR lærer du og når bruker du NLP?

Hva er NLP?

Det står for Nevro Lingvistisk Programmering.

Nevro – Sanser. Vi opplever verden gjennom våre fem sanser; syn, lukt, smak, hørsel og følelser.

Lingvistisk – Språk og språkmønster. Ord trigger sansebruk, skaper form og gir resonans i tankesett og mentalt innhold.

Programmering – Vaner og mønster. Det vi kan og vet er tillært. Mennesket er produkter av tidligere opplevelser og erfaringer som har ført til at vi har en innlært måte å reagere på, en slags programmering som utløses enten vi vil eller ikke.

Les mer om alle kurs og studier Hva passer ditt behov? Klikk og finn ut!

Her får du NLP forklart på en enkel og levende måte, og du får en innføring i NLP gjennom Trine Åldstedt som er en visjonær ildsjel. Hun brenner virkelig for å hjelpe mennesker til å forstå og utnytte sitt enorme potensiale. Et veldig godt intervju! David Skaufjord forklarer alt er en serie dybdeintervjuer, og her vil han finne ut hva NLP egentlig er.

Metodikk og verktøy – NLP er mennesket satt i system


Richard_Bandler_NLP_
NLP er en metodikk som bygger på at mennesket er enestående av natur og at vi alltid har et mye større potensial enn vi utnytter. Faget ble utviklet av Dr. Richard Bandler og John Grinder på 70-tallet, med utspring i studier av mennesker med unike resultater innenfor sine fagfelt. Funnene dannet grunnlag for en rekke teknikker og modeller, som er en slags «oppskrift» til samme resultat som modellene.

Når du vet hvordan noe fungerer, kan du bruke kunnskapen også på andre områder.

Praktisk!

NLP gir oss praktiske verktøy til å skape forandring gjennom å frigjøre ressurser. Med denne kompetansen lærer du hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv og andre. Metodikken er unik på sitt felt – den menneskelige funksjon. Den hjelper oss til å avdekke det som begrenser oss i våre liv og gir oss mentale hjelpemidler til å overkomme disse. Det kan for eksempel være tanker, atferd, oppfatninger, overbevisninger, følelser eller essensielle verdier.

Vil du bli coach? Her er en kort oversikt og coachutdanningen. 

Interessante fakta > Hvorfor skal du lære? 

Hvor lærerHva er NLP, mennesket satt i system, MetaResource du dette faget?

MetaResource tilbyr utdanning i Lillestrøm og i Trondheim, vi kommer også til andre steder på forespørsel, og skreddersyr det du trenger til gruppe, bedrift, organisasjon.

Mer læring, mange tilbud

I tillegg til studieforløpene tilbyr vi temakvelder, webinarer, frokostmøter. Så du kan bli kjent med oss og med NLP, vi tilbyr prosess i bedrifter, seminarer, helgekurs for utvalgte målgrupper, coaching til enkeltpersoner, inspirasjon og tips gjennom e-post og sosiale medier.
Ta en uforpliktende prat med oss for å se om vi har noe som passer for nettopp deg.

Referanser

Med NLP opplever jeg en enorm forandring i livet mitt. Jeg har mye mer struktur, planmessighet og resultatfokus i arbeidssituasjonen.
~Ole Boe, Doktor i psykologi og Førsteamanuensis i ledelse på Krigsskolen.

Les gjerne referansene om hva andre sier om MetaResource og hva læringen har betydd for dem.

Lær mer

Trine Åldstedt grunnla MetaResource i 2004 og er en visjonær ildsjel på feltet. MetaResource eies og drives av Kristin Daly og Torbjørg Thim.
MetaResource har flere medarbeidere og partnere, og du er når som helst velkommen til å ta kontakt med oss.
Du kan også sende oss en e-post med spørsmål, så tar vi kontakt med deg.

Første steg er NLP Practitioner

Samme hva du tror du er, er du alltid mye mer enn det