Marielle Fostervoll, mot til å endre, MetaResource, Trine Åldstedt, NLP

Har du mot til å endre deg?

2. februar 2017 | 0 kommentarer

Møt akademikeren som fant mot til å endre, og våget å lytte til sjelen. Marielle hevder at mange ikke er ydmyke nok i forhold til hva som hindrer dem i å utvikle seg som mennesker. Nå ønsker hun å utfordre andre akademikere til å tørre å kjenne på endring.

Marielle Fostervoll er ei handlekraftig, tøff og ærlig dame som har brukt livet på å hjelpe andre. I livshistorien ligger mange og rike erfaringer som har ført Marielle dit hun er i dag. Hun har sterk bakgrunn fra toppidrett i ung alder, utdannelse som markedsøkonom, 3 års medisinstudie og en bachelor i ernæring. Hun har trent, lært, reist, bidratt og hjulpet andre i inn- og utland. Til daglig bor og driver Marielle opptrening og veiledning av mennesker i Åndalsnes. Og hun, som mange andre, har satt alle andres behov i første rekke og egne drømmer og behov i andre rekke. Så kom dagen da det var på tide å bli kjent med seg selv.

Utfordringen i mot til å endre

”Det var ikke vanskelig å melde seg på og delta på kurset hos MetaResource. Enhver akademiker vil si dette er lett. Utfordringen er å åpne den forbanna boka og gjøre øvelsene. For det er da endringen kommer. Spørsmålet er om vi tør å virkelig gjøre øvelsene og kjenne på det som skjer?  Det er det som gjør at vi får endring.

Marielle tok NLP Practitioner våren 2016 med forventninger om å se livet i flere nyanser og ikke lenger bare i sort hvitt. Hennes handlekraft og målbevissthet har ofte vært gjenstand for beundring og interesse – men Marielle ser nå alt hun har gått glipp av gjennom livet.

”Jeg har oppnådd mye og fått til mye – men jeg har og gått glipp av så mye ved ikke å lytte
godt nok, ved ikke å stille de riktig gode spørsmålene”.

Bevisste verdier og mål

Jeg står nå så sterkt og stødig. Det er følelsen jeg har i meg.  Nå kan det gjerne storme rundt meg uten at jeg blir for følelsesmessig påvirket. Jeg opplever at mitt profesjonelle jeg og private jeg er nærmere hverandre, og at jeg har fått mer mot og en annen ro. For første gang er jeg helt bevisst at jeg nå setter meg selv fremst. Jeg trodde jeg gjorde det før. Nå vet jeg bedre. Jeg har jobbet masse med å konkretisere mine verdier og mine mål. Og fra å ha en løs formening om fremtiden har jeg det nå helt konkret og tydelig for meg. Mange brikker alt lagt, og resten legges ned i året som kommer.

Nå får jeg enda mer tid med familie, og jeg har blitt bevisst at jeg vil ha friheten til å jobbe både i inn- og utland. Jeg legger nå til rette for å jobbe litt annerledes og vil nå ut til langt flere. Gjennom enkle kostholdsgrep og NLP kan du gjøre sunne endringer. Når du har fysisk og mental mestring kan du gå for det du drømmer om. Ikke slit slik jeg gjorde. Det finnes en herlig oppskrift. Go for it <3

Historisk ensomhet

Vi må litt tilbake i tiden for å finne hvordan denne tøffe jenta ble formet.
– Jeg har siden jeg var 15 år hatt et beskyttende skall rundt meg. På dette tidspunktet døde min beste venninne og jeg utviklet spiseforstyrrelser. Det har vært et stort tema for meg gjennom livet og en grunn til at jeg er opptatt av helse og ernæring.

Gråt er en annen slags mot

Marielle Fostervoll, NLP, mot til å endreProsessen jeg har vært gjennom i NLP Practitioner har løftet vekk det beskyttende skallet. Det jeg ikke visste jeg hadde. Jeg bare visste at noe ikke stemte. Det har vært mye jobb for meg å gi slipp, men jeg klarte det sammen med dyktige trenere og assistenter gjennom kurset hos MetaResource.
Jeg kan ikke huske at jeg har grått så lenge i ett strekk. Jeg har vel egentlig aldri tillatt meg å gråte noe særlig. Dette er en annen slags mot. Nå kjenner jeg meg ikke så ensom lenger. Jeg har selskap av den virkelige Marielle.

Det er helt fantastisk, og jeg gleder meg til mer.

Marielle fortsetter sin utvikling på NLP Master Practitioner. Hun mener bestemt at NLP-kunnskapen må læres i mange ulike sammenhenger, og med sitt pågangsmot og gjennomføringskraft har hun store mål om å dele kunnskapen med mange mennesker på mange områder.

Takk for ditt mot og din raushet i deling av historien, Marielle – og vi vet at du vil gjøre en forskjell i mange menneskers liv.

Finn mot og endring

Ta den beste investeringen. Det begynner med NLP Practitioner 

 

 

 

Blogglistenhits