Stipend, NLP, MetaResource, en gave for livet

Vi gir en gave for livet

18. januar 2017 | Kommentarer er skrudd av for Vi gir en gave for livet

Du kan være med å gjøre en forskjell!

Det er dessverre mye smerte og elendighet i verden. Og det er heldigvis flere sterke krefter som jobber for endre, hjelpe og utvikle. Ildsjeler og hverdagsmennesker som engasjerer seg og gir til fellesskapet, bedrifter og institusjoner som høylydt og synlig, eller også stillfarent, donerer til hjertesaker og nærmiljø. Dette er bra. Og det er nødvendig. Vi som har ressursene, kan også gi.

Siden 2004 har Trine Åldstedt og MetaResource gjort dette gjennom temakvelder, webinarer, direktesendt coaching på Facebook live og mye mer. Inspirasjon, teknikker, prosess og påfyll til personlig vekst og utvikling. Alltid med verdi, alltid med noe nytt, alltid med hjerte og energi.
Du som har vært del av dette, for eksempel på temakveldene hos oss i Oslo, Lillestrøm, Trondheim og andre byer er nok enig i det, også de som har deltatt via web-overføring fra hele landet.

Vi liker å gi.

 

Det å gi videre og engasjere seg er noe av det beste som finnes. Det gir noe helt enormt. Det gjør samfunnet varmere, det gir håp, tro og samhold. Det skaper resultater for alle involverte,

Utover temakvelder og kurs, har vi i mange år gitt bort gratis studieplasser og coaching i stort omfang. NLP-ferdigheter gir nøkler til livsmestring, både mentalt og følelsesmessig. Det er noe vi alle trenger, men ikke alle har økonomisk mulighet for. I 2015 videreutviklet vi dette til et internt stipend vi er ordentlig stolte av. Både deltakere, flere av våre coacher, støttespillere av MetaResource gir sammen oss inn til stipendet.

Allerede i løpet av det første året har det sørget for at to mennesker som brenner for å sette læringen i system så de kan hjelpe andre, har startet på sin sterke utvikling og kommet seg videre mot målet! En giver sendte alene inn en så stor sum, at kommende år favner enda flere. Stipendet skaper ringvirkninger fra den enkelte og til samfunnet.

Nå ønsker vi å la deg få være med oss å gi. Vi inviterer deg med på å gjøre godt av betydning på flere plan. NLP er optimal selvutvikling. Det er et liv før og etter NLP. For både sterke og svake i samfunnet er det et faktum. Om alle lærte seg NLP, fikk vi en bedre verden.

Sammen gjør vi det mulig for de som ikke har midler til å ta denne investeringen selv, men har kraft i seg til å hjelpe både seg selv og andre, å få en gave for livet.

“Jeg ga en gave for livet”

Enten direkte eller som STIPEND basert på din deltakelse på temakvelder, på nett i TrineLive.no gratis coachingprosess, og andre eventer hos oss. Du donerer et beløp, og alle pengene går til å gi NLP til noen som trenger det.
Vi ønsker å gjøre verden til et bedre sted, og inviterer deg til å gjøre det samme, sammen med oss.
Du velger selv hvor lite eller mye du vil donere!

Hvem kan søke om å få midler fra stipendet?

– Noen som gløder for å hjelpe andre, slik som vi gjør
– Noen med stort hjerte og lite midler
– Noen med visjoner om å gjøre verden bedre og som trenger kunnskap og ressurser for å få det til.

Hver gang vi har nok til å ta inn flere lages det en konkurranse/søkeprosess som du får informasjon om via e-post, våre nettsider og i sosiale medier. I god MetaResource-ånd vil det bli med fokus på mennesker som hjelper mennesker i en ramme av verdi.

Klikk her for informasjon om hvem som kan søke, og når det er tidsfrist når stipendet er åpent for å søke!

Blogglistenhits