Drømmemannen, selvsabotasje, NLP Practitioner, MetaResource

Drømmemannen

25. april 2016 | Kommentarer er skrudd av for Drømmemannen

Celine (42) har brukt NLP i sitt livs viktigste øyeblikk, og hun vil gjerne dele den. 

Historien er veldig personlig, så vi lar henne fortelle den uten bilde og etternavn.
Jeg ønsket meg drømmemannen og skrev for 1,5 år siden en liste på 15 punkter som skulle beskrive ham.  Så ble listen liggende i en skuff mens livet mitt gikk videre.

For et halvt år siden traff jeg ham – drømmemannen.

Jeg skjønte det ikke med det samme, men jeg tenkte at dette er nesten for godt til å være sant.
Da jeg senere litt tilfeldig kom over notatet igjen, måtte jeg klype meg selv i armen. Listen hadde gått inn med full pott, et skikkelig gåsehud-øyeblikk!

Jeg har i den senere tid oppdaget et mønster i min atferd, som gjør at jeg saboterer min egen lykke. Når suksess er innen rekkevidde, setter jeg helt ubevisst en stopper for dette. Jeg skjønte at jeg måtte gjøre en endring i meg selv og begynte på NLP Practitioner hos MetaResource. Dette var helt uavhengig av drømmemannen, det var noe jeg hadde planlagt lenge.

Selvsabotasje igjen

Etter noen måneder i mitt fantastiske nye forhold gjorde jeg noe som kunne ha ødelagt alt. Jeg oppførte meg helt ulikt meg selv, men ubevisst tenkte jeg:

«Dette er for godt til å være sant, jeg fortjener det ikke, nå skal jeg teste ham, så får jeg nok rett.»

Jeg utførte prosjekt sabotasje med stor suksess…  Jeg traff et svært sårt punkt hos ham som dreier seg om sjalusi. Jeg er ikke egentlig en sjalu person, men min oppførsel der og da tilsa noe helt annet. Han reagerte selvsagt negativt! Akkurat som jeg forventet…

Han ønsket ikke kontakt med meg, sa han trengte tid til å fordøye ting. Jeg gikk skikkelig i kjelleren. Hva skulle jeg gjøre hvis selveste Drømmemannen forlot meg? Tanken på noe slikt ga meg intet annet valg enn å  gå til kamp mot meg selv og  mitt eget tankesett. Nok er nok. Jeg så mønsteret klart og tydelig. Jeg leste på dette tidspunkt til eksamen på NLP Practitioner  og oppdaget at jeg faktisk nettopp satt med de rette verktøyene som kunne hindre at dette ble enda en fiasko!
Jeg jobbet knallhardt med meg selv noen dager, og begynte å bruke teknikkene jeg hadde lært.

Resultat: Vi er fortsatt kjærester. Jeg vet nå at også jeg fortjener å være lykkelig.

Dessuten gleder jeg meg til resten av mitt liv på mange andre måter også, studiet i NLP har lært meg at jeg faktisk er mye mer enn jeg trodde jeg var.

Vil du lære mer om hva dette studiet kan gjøre for seg?

Mens du studerer NLP hos oss vil du forstå dine egne mønstre og indre programmer, samt lære hvordan du forandrer dem og skaper større fleksibilitet i ditt liv.
Du får innsikt i dine og andres språkmønster og lærer deg å kommunisere på en helt ny og grunnleggende forståelig måte. Du vil bli i stand til å forstå og bli forstått.
Du vil erfare mulighetene i utsagn som ”vi er vår egen lykkes smed”, ”tenk positivt” og ”på seg selv kjenner en andre”. Du vil også få førstehånds erfaring i vår påstand om at ”Samme hva du tror du er, er du alltid mye mer enn det!”.

Klikk her for flere erfaringer, effekt og resultat i hverdag, familie og som leder.