NLP Coach 2018_MetaResource 0118

Det viktigste valget jeg har gjort!

3. juli 2018 | 0 kommentarer

For halvannet år siden gjorde jeg et hjertevalg og startet på det som nå kjennes ut som det viktigste studiet i mitt liv.

Jeg var utrolig spent på hvordan det skulle bli å treffe nye mennesker, være borte fra familien og prioritere meg selv og ny og annerledes læring.

Fra første dag følte jeg meg velkommen, og opplevelsen jeg fikk gjennom det vi lærte, og det miljøet som ble skapt, var for meg som å komme «hjem». Og alt vi har lært om NLP, menneskelig samhandling, kommunikasjon og forståelse kan tas i bruk fra første dag på studiet. Både på jobb og privat, uansett om man har en jobb som har helt annet innhold enn NLP/coaching. For alle arbeidsplasser har mennesker.

0118 NLP Coach_Heidi Haram_MetaResourceGjennom det vi har gjort, øvd på og gitt av oss selv, kjenner vi hverandre nå veldig godt, og nye, sterke vennskap er etablert. Dette er mennesker til å stole på. Hver eneste en er unik og har solid kompetanse.

Dette bildet ble tatt på en spesiell dag. Siste dag, siste modul på coach-trinnet. En sann glede over å ha fullført, men samtidig en sorg over at vi ikke skal møtes igjen på denne måten. Akkurat vi, akkurat her i denne settingen, i dette rommet. Nesten alle på kullet er med på dette bildet. De som ikke var der, var savnet.

Dette er noe jeg virkelig er stolt av og ikke minst: GLAD for at jeg gjorde! Det har styrket meg og beriket meg på så mange måter.

Tusen takk til hver enkelt av dere som har vært mine medstudenter, fra NLP Practitoner, NLP Master Practioner og NLP Coach. For alt dere har gitt av dere selv, og alt jeg har lært av dere .

Tusen takk til MetaResource og det fantastiske teamet der:
Trine Åldstedt, Linda Krog Ødegaard, Anne Helmerstuen, Manuela Hjelseth, Camilla Haugsten, Kristin Daly og Torbjørg Kjærnes Thim.

Og til alle de herlige, vågale, dyktige og inspirerende gjesteforelesere vi hadde på Coach-trinnet!

NLP Coaach 0118_Heidi Haram_MetaResourceDette hadde jeg ikke trodd var mulig for noen år siden! Og er det noe jeg virkelig har tatt med meg herfra, er at Drømmer blir til virkelighet når de blir tatt ned, konkretisert og gjort om til mål.

Nå gjenstår det noen praksistimer før jeg er sertifisert NLP Coach, og kan gå opp til DNCF sertifisering.

~Heidi Haram

Drømmer du om å ta en coachutdanning?
Les hvordan.
Det starter med trinn 1 – les hva du lærer!