Inger Falkevik, direktesendt coaching, TrineLive, suksess MLM, NLP, TRine Åldstedt, MetaResource

Brukte direktesendt coaching og fikk tur i belønning

7. februar 2017 | 0 kommentarer

Jeg oppdaget Trine Åldstedt sine livesendinger på Facebook i august 2016. Direktesendt coaching – wow! Det var i en periode av livet hvor jeg lenge hadde vært ganske frustrert over meg selv.

Å jobbe selvstendig i et nettverksselskap er gøy. Men med manglende struktur på dagene og for mye kos og flyt, så ble det lite jobb og lite resultater. Til slutt begynte jeg å snakke meg selv ned, mistet troen på at jeg kom til å få til dette i det hele tatt. Dårlig sirkel som varte og vokste..

Da TrineLive dukket opp på Facebook helt tilfeldig ble jeg nysgjerrig. Hun traff meg midt i smerten, rett i hjertet. Hun snakket til meg, hun snakket om å gjøre, og ikke bare tenke på å gjøre.

Samtidig lanserte selskapet jeg jobber for en ny produktserie med eteriske oljer.
Dette var noe jeg kjente godt til fra min bakgrunn som eier av en hudpleiesalong i 20 år hvor jeg jobbet mye med aromaterapi.

Direktesendt spark bak.

Trine snakket om å være modig, om å tørre, om å være skrytestolt. Jeg satte meg et mål, og var dønn tydelig til teamet mitt: Dette blir mitt satsingsområde, og dette skal jeg bli skikkelig god på. Samtidig hørte jeg jo en stemme inni meg som pep skremt: «Sa jeg virkelig dette høyt?» Ja det gjorde jeg faktisk, og det forplikter!

Jeg jobbet hardt og fikk påfyll hele tiden, både gennom coachingen til Trine selv og alle de flotte menneskene i TrineLive-miljøet. De ga av seg selv og hjalp meg videre. Innsatsen min ga resultater, og jeg begynte å føle meg som en suksess igjen og snakket meg selv stadig opp.

Et utdrag fra en e-post fra Norgeskontoret til Morinda:

Inger Falkevik har vist oss at det å holde et Discovery Party, eller home party som mange kjenner det som, er fortsatt en av de enkleste og mest inntektsgivende måter å drive forretning med i Norge. Med sin entusiasme og glede har Inger reist rundt i Norge og lært opp mange. Det er med glede jeg kan fortelle dere at Inger har blitt spesielt invitert til å representere Norge på seminaret i Los Angeles.

Joda, skrytestolt er ordet, og jeg vet at direktesendt TrineLive ga meg det sparket bak som jeg trengte for å begynne å GJØRE.

Jeg anbefaler TrineLive til alle som vil høre på meg. Jeg vil så inderlig gjerne at andre skal få den samme positive opplevelsen jeg har. Ikke bare i jobb, men også privat. Mannen min fikk TrineLive som følge en søndagsfrokost, for jeg mener at absolutt ALLE har nytte av det Trine formidler.

Mannen var også med til Los Angeles, han støtter meg i arbeidet. Det var en flott tur, og det begynte med Trines coaching!
– Inger Falkevik

Noen uker etter Los Angeles-turen får vi en oppdatering fra Inger:

Jeg har nå satt meg nye mål for 2017, sagt de høyt, og fått flere i teamet mitt interessert i TrineLive,
og er snart klar for neste tur, som er til Lisboa.

Er du nysgjerrig på å gjøre en endring og utvikle deg? TA KONTAKT for en prat om hva du ønsker! Vi leverer mange løsninger – personlig coaching, små og store kurs, skreddersøm, coachutdanning.