Applaus for lydbok!

12. september 2016 | Kommentarer er skrudd av for Applaus for lydbok!

Mulig det er flere som har det litt som meg, der timene og dagene er som nypreparerte slalåmski med ekstra god gli – hvor bunnen av skibakken, eller natten om du vil, kommer litt raskere enn forventet? Og så sitter jeg der da, som et spørsmålstegn:
”I all verden, er dagen ferdig allerede?”

I den forbindelse har jeg hatt stor glede av lydboken til Trine Åldstedt.

Lydbok på badet

Det går alltid litt tid på badet om morgenen. Så etter at kropp og sjel har fått sin daglige yogadose stiller jeg hjernen inn på NLP-frekvens og plugger mobilen til høgtalerne på badet. Det jeg gjør der inne kan jeg jo i blinde likevel. Da er det faktisk litt ekstra festlig når Trine minner meg på å utfordre innarbeidde mønster som å pusse tennene på samme vante måte. Ok da, så selv om jeg pusset tennene før yogaøkten gjør jeg det en gang til.
For endringens skyld. Akkurat nok endring til at jeg kan kjenne litt av ubehaget som så ofte følger med når mønster rokkes ved.

Slitsomt med NLP-læring så tidlig om morgenen? Overhodet ikke. Blir glad, jeg! Og skulle jeg synes det er slitsomt benytter jeg meg bare av en av de utallige NLP-teknikkene som gjør at surefjes blir til smilefjes. Bare nevner det. Dessuten er hjernen som en svamp om morgenen. Våken og klar for læring!
lydbok, Alt sitter i hodet. Trine Åldstedt

Positiv til rushtrafikken!

Noen dager byr på mer bilkjøring enn andre dager. I en tilstand av deilig autopilot er dette en glimrende anledning til å få input!
Og er jeg så heldig å havne i rushtrafikken på vei til eller fra Bergen får jeg plutselig et ekstra kapittel eller tre som bonus.

Prøver derfor å treffe rushen så godt jeg kan, men ikke alltid jeg er like heldig der…

Noen ganger er det fint å være i øyeblikket og til stede i det man gjør, men noen ganger kan du kanskje tillate deg å multitaske ørlite granne, for eksempel ved å la middagslagingen, eller en annen hverdagssituasjon som passer deg bedre, bli akkompagnert av lydboken. Valget er ditt.

Gavepakke i tøffe tider

Disse små innslagene har vært som verdifulle gavepakninger siste tiden, og bidratt til at jeg har vært MED i en periode hvor jeg visste at jeg hadde ekstra tøffe prioriteringer i hverdagen.
Om du ikke har den allerede, og ser at det kan være noe å hente ved å ha Trine på øret nå og da er du bare noen tastetrykk unna, så er hun med deg på et øyeblikk. Anbefales på det varmeste. Småkoselig er det også.

Gratulerer med flott lydbok, Trine, og tusen takk for lesehjelpen!
En stor og takknemlig klem fra en happy NLP-student

– Harriet Molland, NLP Practitioner

Bestselgeren ALT SITTER I HODET får du både som LYDBOK og som PAPIRBOK, tilgjengelig i nettbutikken.

Blogglistenhits