bli kvitt angst, Linn Dalsaune, NLP, Metaresource

Ble kvitt angst med trening og coaching

24. april 2016 | Kommentarer er skrudd av for Ble kvitt angst med trening og coaching

Jeg har slitt med angst i mange år. Det startet da jeg var 19 år, noen måneder etter at jeg fikk min første sønn.

 Intervju med Linn Dalsaune, NLP Coach under sertifsering hos MetaResource

Gjennom årene ar jeg vært hos flere ulike psykologer, leger har sendt meg hjem med beroligende, jeg var ofte på legevakten og hos lege, og jeg trodde jeg skulle dø hver gang.

> Ta en prat med oss med det samme, så får du svar på hva NLP kan bety for deg!
> Ring 40437000 eller send e-post. Vi snakkes!

 

Pillene jeg fikk tok jeg aldri, jeg har alltid vært redd for det også.  Angsten har svingt veldig, jeg trodde jeg var ovenpå men den kom alltid tilbake. Etter hvert mistet jeg selvtillit og mestringsfølelse, både privat og i jobbsituasjoner.

Jeg har funnet min egen måte å mestre angst på!

Idrett har jeg alltid vært aktiv med – dans, håndball, fotball, alpint, for å nevne noen.

For 3 år siden bestemte jeg meg for å begynne å trene styrke. Jeg kom i kontakt med en dyktig personlig trener, og livet mitt begynte på en forvandling. Det handlet ikke bare om fysisk trening da jeg var sammen med henne, det var MIN TID. Hun har en veldig coachende tilnærming, og hun fikk raskt gode resultater med meg.
Hun så og trente hele meg, ikke bare musklene mine.
På samme tid sluttet jeg å gå til psykolog, jeg hadde prøvd flere ulike uten at jeg ble frisk. Jeg ville prøve noe annerledes, og begynte å gå til en profesjonell coach.

Det ga meg store resultater!
Jeg oppdaget at faget og prosessen trigget meg, jeg kjente at dette gjorde noe med meg som menneske og med de utfordringene jeg hadde. Med og uten angst. Både treningen og coachingen. Kroppen og hodet. Alt henger jo sammen.

På denne tiden var jeg sykmeldt men var fast bestemt på at jeg ville ut i jobb! Jeg bestemte meg for at jeg ville bli personlig trener, da dette er et yrke jeg også har som en lidenskap.
En dag fikk jeg en invitasjon til live-eventet «Skap din drømmejobb» med Gry Sinding. Der var det mange flotte foredragsholdere, blant annet Trine Åldstedt!


Da skjønte jeg at jeg MÅ bli coach!

Jeg ønsket å koble alt dette sammen. Jeg hadde et stort ønske om å kunne hjelpe mennesker med angst og andre lignende utfordringer jeg selv har hatt. Alt fikk en større mening – kroppen og hodet skal jobbe sammen, og jeg ville ha det beste fra begge områder.

Det var en tøff avgjørelse å skulle ta to nye utdanninger samtidig, men dette var noe jeg virkelig ville. De passer så bra sammen, og dette er så riktig for meg. Det handler om å se hele mennesket, og jeg kan bruke begge deler både for min egen helse OG for å hjelpe andre!

PT-utdannelsen har jeg fullført, jeg har allerede noen kunder, og nå skal jeg begynne på siste trinn i coachingutdannelsen hos MetaResource. Jeg gleder meg!

Jeg er kjempefornøyd med å gå her på MetaResource. Jeg sjekket ut ulike skoler for å være sikker, selv om Trine var dønn solid helt fra første øyeblikk. Det var aldri noen tvil.

Alle merker det og alle kan lære det selv!

Jeg mener at NLP er noe ALLE mennesker har behov for, både for egen utvikling, selvtillit, selvfølelse, trygghet, mer glede i livet, for å bedre relasjoner med andre mennesker – hvordan du fremstår, hvordan andre oppfatter deg.

Vennene og familien min mine merker det også! De sier at dette er perfekt for meg, og de er nysgjerrige på å lære mer. Studentmiljøet hos MetaResource er helt fantastisk, nesten som en familie med mange ulike mennesker, og jeg føler meg trygg også i de mest utfordrende periodene med personlig vekst. Jeg er nesten helt kvitt angsten. Hvis jeg slurver med mat og søvn og ikke tar vare på meg selv, så kjenner jeg at det kommer og pirker meg på skulderen. Men nå vet jeg hvordan jeg kan kontrollere den!

Alle slags mennesker studerer NLP og mange blir coach, til bruk i ulike yrker og sammenhenger.
Les om hva som trengs for å bli coach, og finn ut om det er noe for deg.
Det begynner med grunnkurset NLP Practitioner. En investering for livet!

 

Tilleggsinfo: MetaResource er godkjent som sertifiseringssted for coacher av NAV siden 2004