Velkommen til vår verden. Sammen gjør vi den bedre

Ingen er best alene, alle er vi bedre sammen 

Det var en gang et behov og en drøm som ble et kall om rett og slett å endre verden gjennom å utvikle menneskene. Fra en solid jobb i NRK, og en bakgrunn fra både bank og IT, tok et levende kraftsenter fylt av mennesker form.

Kraftsentret

Trine legger ikke lista lavt når hun målrettet jobber for å endre verden. Hun er ikke beskjeden når hun sier hun vet hvordan heller. En av måtene hun jobber med dette målet er å samle kvalitet og kunnskap til de som kommer til MetaResource, som hun også kaller for Kraftsentret. Vi øker stadig våre dyktige fast ansatte i stab, og har kurslokaler og kontorer i to byer. Hovedkontoret er sentralt i Lillestrøm og vi har flotte lokaler i Trondheim også. Vi er ofte tilstede andre steder i landet, og skal vokse oss til flere byer.

Selskapet er i vekst, ble en Gasellebedrift i 2014, og sammen med sine ansatte jobber hun etter visjonen Samme hva du tror du er, er du alltid mye mer enn det.”

NLP er unikt. Det finnes ingenting i nærheten. NLP kan like greit hete “mennesket”.  NLP er mennesket satt i system. Det er en brukermanual på hvordan kroppen og hjernen fungerer, og gir revolusjonerende valgmuligheter for hvem vi er og hvordan vi har det.

Fram til 2006 fantes det verken en norsk eller internasjonal standard for coaching. Norge er et foregangsland i verden med å skape retningslinjer og krav til kompetanse innen coaching da de ledende aktørene i bransjen, sammen med Standard Norge, tok tak. Trine Åldstedt var med å utvikle Norsk Bransjestandard for Coaching, og er en av Norges første profesjonelle coacher.

Hun er grunnleggeren av MetaResource. Velkommen til vår verden. 

Her kommer det mer og annerledes saker, siden utvikles 🙂