På Europatoppen med coaching

Siden april 2016, rett etter at Facebook åpnet for Livesendinger, har Trine Åldstedt grepet denne muligheten. Hun har hatt over hundre sendinger,  og har sendt 1-7 ganger i uka i hele perioden.
TrineLive har blitt et begrep. Mange mennesker følger fast, tusenvis har sett sendingene. På selve direktesendingene ligger hun på topp i Norge og ofte blant de 4 mest sette i Europa, bare slått av radiokanaler, politikere og artister.

Å få tilgang på gratis coaching på denne måten gir enorm verdi for deg som tar tak i læringen. Du som VIL og GJØR. Vi får ukentlig sterke, hyggelige, rørende, inspirerende tilbakemeldinger fra følgere . Om effekten og endringen det har gitt.

Det er rett og slett formidabelt.

Hva er TrineLive egentlig?

TrineLive gir smakebiter av mental og følelsesmessig mestring. Det er konkret læring til å virkelig ta tak i din personlige utvikling. For de som ikke vet hva NLP er fra før, er det en inspirerende måte å bli kjent med dette spennende faget.

NLP er kunnskap om velfungerende menneskelig adferd satt i system. Hvordan hjernen og kroppen fungerer, enkelt sagt «hele mennesket». Mye av det du lærer vil du kjenne igjen, det handler om å bruke de gode ressursene dine bevisst og smart. I tillegg lærer du så mye om kommunikasjon at forholdet du har til både deg selv og andre mennesker utvikler seg.

Neste TrineLive

Her finner du neste sending, og mange av opptakene ligger åpent under video. Klikk her.

Vi vil fortsette å dele noen av tilbakemeldingene om konkrete endringer folk har skapt for seg selv. Du kan delta i vår lukkede Facebook-gruppe. For de som VIL og GJØR.
Her finner du gruppen Kraftsentret.

Tilbakemeldinger og erfaringer

Jeg begynte å følge TrineLive i august 2016. Jeg var da inn i en periode av livet mitt, og hadde vært der alt for lenge, hvor jeg følte meg ganske frustrert over meg selv.Jeg jobber i et nettverksselskap, og jeg hadde alt for lenge latt meg bare flyte med. Jeg gjorde alt for lite, og da sier det jo seg selv at det heller ikke ble rare resultatene.
Og der dukket Trine opp på Facebook, og jeg ble nysgjerrig på hva det var. Fantastisk, hun traff meg rett i hjertet! Hun snakket til meg, hun snakket om å gjøre, og ikke bare tenke på å gjøre.
Jeg begynte å GJØRE. Og jeg fikk resultater! I løpet av noen måneder har jeg lært opp mange andre, inntekten er på vei opp, og innsatsen har resultert i en premietur til Los Angeles!
Jeg er skikkelig skrytestolt. Og veldig takknemlig for Trines coaching.
– Inger Falkevik

Flere saker kommer!