“Å lære NLP er som å lære å lese. Det gir enorme muligheter. NLP har gitt meg utrolige nye muligheter og endring både personlig og i jobbsammenheng.”

Liv Kierulf Næsguthe
Head of Business Control Swedbank
Ser jobben gjennom nye briller »

“NLP har vært et fantastisk verktøy gjennom hele driften av apoteket. Et apotek er jo en kunnskapsbedrift, og NLP handler om gode verktøy for språk, tankesett og kommunikasjon. Målinger har vist bra resultater på lederstøtte, mål og strategi, tilbakemeldinger, lederfokus og fornøyde medarbeidere. Jeg kan gjerne anbefale NLP til alle bedriftsledere.  ”

Lill Mona Økstad
Daglig leder i Apotek 1 i Moss
Les om smarte gulerøtter for ansatte »

Gjennom NLP har jeg blitt  kjent med meg selv og hvordan jeg  som menneske på ulike måter fortolker oppfattelsen av verden. Det har gitt meg kunnskap om hvordan jeg  kan på ulike måter skape gode forutsetninger for tilstedeværelse og kontakt og kommunikasjon med den enkelte. Det å være tilstede med hele meg og å være meg bevist  bruken av eget og den andres kroppsspråk, pust og stemme vil gjøre at den andre opplever en tilstedeværelse og en interesse for akkurat han eller henne som person.    ”

Øyvind Jørgensen
Daglig leder på Ammerudhjemmet bo- og kultursenter
Les Øyvinds historie »

“Jeg har en bedre rekrutteringsprosess nå. Jeg bruker det jeg har lært i NLP til å stille de riktige spørsmålene og jeg får dypere og bedre svar på personlighet og egenskaper. Det er fantastisk å bidra til at folk reflekterer. Jeg ser ofte forvandling av mennesker der de sitter foran meg, det er virkelig gøy å se at folk åpner opp og blir engasjerte!”

Ibrar Shakeel Malik
Restaurantsjef for McDonalds
Leder de ansatte og meg selv bedre med NLP »

Klar for å gjøre en endring?

Se og bli inspirert av resultater og effekt andre har!
Her er mange mennesker med ulik bakgrunn, behov og utfordringer.

Historier du vil kjenne deg igjen i.

REFERANSER

Nyhetsbrev

Instagram (@metaresource)

    Instagram has returned invalid data.

Lik oss på Facebook!