Modig: Latter, læring og fullt hus på temakveld om hverdagsmot.

7. september 2017 | 0 kommentarer

For en kveld! Mr. Modig Svein Harald Røine var en populær gjesteforeleser på temakveld hos MetaResource i Lillestrøm.
Her er noen smakebiter til deg!
Svein Harald Røine, temakveld MetaResource, NLP, modig

Det var fullt hus, latter, deling og læring.
Hverdagsmot og livsmestring er viktige tema. Gode historier som alle kunne kjenne seg igjen i skapte både humring, gjenkjennelse og gapskratt 🙂

Her er Svein Haralds egne ord. Bli inspirert!

“For å oppsummere noen av de viktigste poengene jeg delte, vil jeg først og fremst fremheve sammenhengen mellom mot og frykt: Du kan ikke være modig hvis du ikke er redd!

Frykten er temperaturmåleren som forteller deg at du er i ferd med å lære noe. Frykten er i de aller fleste tilfeller din venn. Din vekstvenn. Når du kjenner frykt, da har du muligheten til å bevege deg utenfor komfortsonen. Det er ikke noe galt å være i komfortsonen, så lenge det ikke blir en stagnasjonssone. Det er først når du trosser frykten at du får vekst. Det betyr ikke at du ikke vil kunne feile eller tryne, men du vil lære og du vil til slutt lykkes.

Vi har fem grunnleggende frykter som begrenser oss i livet. Det er frykten for å bli avvist, avslørt, miste noe du har, latterliggjort og det ukjente.

Modig

For å gjøre det lettere å bli modig anbefaler jeg at du bygger et sterkt fundament. For å gjøre det anbefaler jeg at du finner dine verdier, samt sterke og svake sider, og deler disse med omverdenen. Ved å gjøre deg sårbar, blir du usårbar. Det gjør deg sterk. Da er det ingenting som folk kan avsløre ved deg som kan såre deg. Du kom dem i forkjøpet.

Ved å ha et trygt fundament, er det lettere å være modig.

Det neste du kan gjøre er å finne lidenskap og passion i livet ditt. Når du virkelig brenner for noe, er det mye lettere å takle motgang og medgang. Det er lettere å være modig.

Anerkjennelse er motets belønning. Det viktigste behovet vi mennesker har er å bli sett. Derfor er det så viktig at du ser andre mennesker, og gir dem anerkjennelse. Da hjelper du også andre mennesker til å bli modigere.”

temakveld modig_Trine Åldstedt, MetaResource, NLPTrine Åldstedt avsluttet med en guiding der vi fikk muligheten til å forankre læringen, slik at de endringene og det motet du fant underveis blir med deg hjem. Under huden.
Helt til slutt var det enda mange som ble igjen for å høre mer om hva NLP er og hva det betyr for deg å lære det.

Tusen takk til Svein Harald for varm og raus tilstedeværelse. Tusen takk til dere som deltok. ALL innsats og alle inntekter fra kvelden går uavkortet til STIPENDET.

Her finner du mye mer om Svein Harald! 
Sjekk også ut hans kule Facebookside: På cabriolettur med Røine

Det blir flere spennende gjesteforelesere utover høsten!