Coachklekkeriet, MetaResource, NLP Coach, Trine Åldstedt

Coachklekkeriet

6. september 2017 | 0 kommentarer

Coachklekkeriet er et tilbud til deg som er under sertifisering til NLP Coach fra MetaResource eller er ferdig sertifisert og trenger påfyll.
Ingen pågående aktiviteter nå.

 

 

Har du følt deg litt ensom i prosessen med å samle timer? Kanskje har livet kommet litt i veien slik at du har prioritert bort det å skulle coache? Eller er det rett og slett en frykt for å bli ferdig som hindrer deg fra å fullføre timene dine?
Kanskje det til og med har gått en stund siden du coachet sist? Kanskje er du usikker på hvordan du skal henvende deg til nye kunder for å få nye avtaler? Og hva med gruppecoachingen, hvordan kommer du i gang med den?

Kjenner du deg igjen i en eller flere av disse spørsmålene? Da vil jeg anbefale deg å lese videre. Det jeg skal fortelle deg om nå er nettopp et tilbud som kan hjelpe deg på veien til å bli en fantastisk coach!

Vi starter nå opp Coachklekkeriet her på MetaResource. Dette er et program som har til hensikt å klekke ut trygge, gode coacher. Det skal være et supplement til coachtrinnet i MetaResource. Hensikten er å kunne ha et forum der du som er under sertifisering eller allerede er sertifisert kan få opplevelsen av å stå sammen med andre i veien mot en coachingkarriere.
Både om du skal starte for deg selv eller om du skal bruke det som en del av jobben din.

Coachklekkeriet er for deg som:

  • Er ferdig med 1. modul på Coachtrinnet
  • Har startet å samle coachingtimer mot sertifisering
  • Er ferdig sertifisert og ønsker litt ny input på hvordan du kan lage deg en karriere
  • Ønsker å oppleve nærhet til studiemiljøet mens du samler timer
  • Trenger input og erfaring fra andre for å se egne muligheter og valg

Janne Fredriksen, Carina Ness og Torbjørg Thim Kjærnes er alle studenter fra MetaResource og var ferdig med coachtrinnet rett før jul i 2016. De er under sertifisering eller er nylig sertifisert.

“Gjennom høsten skal vi geleide deg gjennom mange ulike temaer som har blitt gjengangere for de som har gått forløpet før oss”

For å nevne noe så vil du få mer tid til meta-refleksjon, hvordan bruke mentor, hvordan sikre fremdrift, hvordan skaffe kunder og mye mer. Vi har også lagt opp til at noen av temaene blir til underveis på bakgrunn av hva gruppen trenger og ønsker.

Gjennom høsten og våren møtes vi til sammen 11 ganger. Det vil gi oss god mulighet til å jobbe sammen slik at dere kommer ut i andre enden som trygge, dyktige, utklekkede coacher.

Ved siden av selve møtene kommer vi også til å ha en Facebook-gruppe der vi underveis kan stille hverandre spørsmål, utveksle erfaring og sørge for at vi følger hverandre opp. Kanskje du til og med finner en som du kan ønske å starte et samarbeid med for å skyte fart i coachingkarrieren?

Er Coachklekkeriet relevant for deg? Meld deg på dette tilbudet!

 

Coachklekkeriet from MetaResource NLP on Vimeo.

11 ganger
Pris: 5000,-

 

Studieplan og innhold Coachklekkeriet

Påmelding

Send vanlig e-post til: post@metaresource.no
Skriv når du går/gikk coachtrinnet og hvor du er i sertifisering.

Om du ikke er helt i gang enda, her er tre trinn i utdannelsen mot coach
NLP Practitioner
NLP Master Practitioner
NLP Coach

Du som vurderer om coachutdannelsen er for deg, sjekk ut dette webinaret hvor du får en entusiastisk, faglig god, relevant forståelse for hva studiet innebærer og kan gi deg. Er coachutdannelsen for deg, gratis webinar med Trine Åldstedt.