MetaResource_NLP

Businesscoaching og samarbeid

2. juli 2017 | 0 kommentarer

SHE og MetaResource har inngått et samarbeid om å tilby coaching til dem som har søkt, men ikke kommet med på mentorprogrammet til SHE. Dette vil bidra til å løfte enda flere kvinner som VIL og GJØR.

Dette er SHE

She Conference

ble etablert i 2015 for å løfte frem kvinnelige ledere og entreprenører som er på vei opp. SHE ønsker å inspirere, motivere og engasjere kvinner til å ta det neste steget, enten på karrierestigen eller ut i egen virksomhet. SHE ønsker å få kvinner til å tenke stort, tenke nettverk og muligheter. SHE Conference arrangeres årlig, og har på kort tid blitt meget populær.
Arrangementet var opprinnelig et initiativ fra Heidi Aven og Linn-Cecilie Linnemann, og det fylte 500 seter på Latter to år på rad.

Businesscoaching hos MetaResource

Mentorprogrammet til SHE er for kvinner som vil ha hjelp til oppstart av eget firma, har en gründer i magen, ønsker å bli leder eller bli en bedre leder. Coachingprogrammet til MetaResource er et godt alternativ og gir deltakerne mulighet til å løfte seg selv og sin virksomhet.

Til dem som har fokus på samfunnsnyttig utvikling tilbyr vi en 10 timers gratis coachingprosess. Her er en grunnleggende drivkraft om å gjøre samfunnet bedre.

For dem som jobber med andre typer virksomhet tilbyr MetaResource coaching til en svært gunstig pris.

Vinn-vinn

Coachingprosessen blir utført av coacher under sertifisering. De har gjennomført 1,5 års studium i coaching, NLP og kommunikasjon. De har allerede solid faglig bakgrunn, og samarbeidet er fordelaktig for begge parter.

Som en del av sertifiseringsforløpet donerer hver student 10 timer til samfunnsnyttig arbeid.

MetaResource brenner for mental og følelsesmessig mestring, og har ekspertise og spesialkompetanse innen tankesett, coaching og lederutvikling. Vi er godkjent i The Society of NLP – Dr. Richard Bandler og Den Norske CoachForening, og praktiserer etter Norsk Bransjestandard for coaching.

Det blir spennende å følge dere!